VIP saveti

O NJIHOVIM STAJLINZIMA SE PRIČA: Najviše pažnje na crvenom tepihu u Veneciji, izazvali su svojim dobrim i lošim odabirom (FOTO)

Nakon završenog filmskog festivala u Veneciji, svi govore o upečatljivim modnim izdanjima koja smo mogli videti na crvenom tepihu.

12.09.2022 19:01

O NJIHOVIM STAJLINZIMA SE PRIČA:  Najviše pažnje na crvenom tepihu u Veneciji, izazvali su svojim dobrim i lošim odabirom (FOTO)
Ap photo

Na nedavno završenom filmskom festivalu u Veneciji, brojne poznade dame prodefilovale su crvenim tepihom. Kao i uvek, kada su ovakve svečanosti u pitanu, zvanice su se potrudile da privuku pažnju svojim izabranim toeletama.

Neke od njih su pokupile sve simpatije javnosti i modnih kritičara, dok su druge ipak prošle neslavno. Ono što smo mogli videti jeste da je crna haljina uvek dobro rešenje u svim njenim oblicima. Ipak, bilo je i onih koji su se odlučili za nešto ekstravagantnija izdanja. 

Zanimljvo je da je najviše pažnje, pored svih dama, dobio jedan muškarac. Naime, mladi američki glumac Timoti Šalame (26), koji se proslavio ulogama u filmovima "Skrivena ljubav" i "Dina", izazvao je pravu buru izborom odeće u kojoj se pojavio na crvenom tepihu. On je za ovu filmsku smotru odabrao uske crvene pantalone i top u istoj boji sa otvorenim leđima. Hrabar, ali i zapažen potez.

Pogledajte najatraktivnija izdanja sa filmskog festivala u Veneciji: 

 

TIMOTI ŠALAME

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMOS CINE🎬 (@somosscine)

 

 

DAKOTA DŽONSON

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♾DJ&JD♾ (@dj_and_jd)

 

 

ANA DE ARMAS

 

 

 

GEORGINA RODRIGEZ

 

 

 

HARI STAJLS

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polly🌻 (@usaguigolden)

 

 

SIDNI SVINI

 

 

SEJDI SINK

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spain_inpr (@spain_inpr)

 

 

TILDA SVINTON

 

 

DANIEL MARKAN

 

 

DŽULIEN MUR

 

 

KEJT BLANŠET

 

 

TESA TOMSON

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)