VIP saveti

DA LI BISTE IKADA REKLI DA JE OVO RIJANA? Pevačica neprepoznatljiva posle porođaja, u trudnoći je sve pokazivala, a sada je još više šokirala!

Poznata pevačica snimljena je kako šeta sa izabranikom i ocem svog deteta u Njujorku, a mnoge je iznenadila nonšalantnost u izgledu.

08.08.2022 20:00

DA LI BISTE IKADA REKLI DA JE OVO RIJANA? Pevačica neprepoznatljiva posle porođaja, u trudnoći je sve pokazivala, a sada je još više šokirala!
Foto: Shutterstock

Ono što je za obične ljude najčešće neugledno i zapušteno, za slavne, posebno one bliske Holivudu, jeste "udobno", što potvrđuju i mnogobrojni strani mediji koji upravo tako karakterišu modna izdanja najvećih zvezda sadašnjosti. Upravo tako je okarakterisan i Rijanin stil u kom se pojavila tokom proteklog vikenda i noćne šetnje ulicama Njujorka sa partnerom, reperom ASAP Rokijem. Iako se donedavno, tokom trudnoće, trudila da zgleda atraktivno i posvećivala je posebnu pažnju svojim "razgolićenim" autfitima, čini se da ovog puta nije mnogo marila za izgled i da se prepustila komfornosti.

Ipak, mnogi su njen stajling opisali kao neugledan i neuredan, a pojedinci su čak otišli i korak dalje naglasivši kako je  

Rijana je za tu priliku obukla široke farmerke i patike, a sve je upotpunila košuljom boje lavande s belim prugicama koja je bila zavrnuta u rukavima i sa resama neobičnog kroja. Sve je zaokružila nakitom i naočarima za sunce, koje su poznatima naročito omiljene za noćne izlaske.

Njen partner je nosio opuštene farmerke i belu košulju s cvetovima na rukavima. Sve je upotpunio crnim prslukom i nakitom, kao i pletenom kapom u boji.

Od rođenja deteta, njih dvoje su viđeni nekoliko puta u šetnjama Njujorkom. Nisu se preterano opterećivali paparacima i fotografisanjem, te su u opuštenom izdanju prošli pored svih dok su neobavezno ćaskali.

Iako se Rijana već neko duže vreme posvetila novom brendu donjeg veša i šminke, te je muziku malo stavila sa strane, neimenovani izvor je za "Zabava večeras" izjavio kako će ona biti odlična majka i umetnica i da će ostvariti impresivnu karijeru.

Inače, mnogi su prokomentarisali da poznata Riri ima popriličan višak kilograma nakon trudnoće, ali i da se očigledno ne opterećuje time ga se reši. Zbog svega toga deluje prilično neprepoznatljivo. Ipak, samopouzdanje kojim zrači gde god da se pojavi baca senku i na eventualne modne promašaje koji joj se praštaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)