Zanimljivosti

MARINA I MIA, ŠTA VAM JE TO SA NOGAMA? Jedna poza zaludela VIP dame, muškarci u transu, novi IN na Instagramu! (FOTO)

Jednu od najpopularnijih društvenih mreža preplavile su fotografije na kojima poznate dame poziraju u ne tako laskavom položaju, koji ipak mnogi smatraju odrazom seksepila.

08.08.2022 12:00

MARINA I MIA, ŠTA VAM JE TO SA NOGAMA? Jedna poza zaludela VIP dame, muškarci u transu, novi IN na Instagramu! (FOTO)
Foto: E/Stock, A. Nalbantjan

Dame domaće i svetske javne scene spremne su zbog želje da pokažu koliko su zgodne da se uslikaju u najneobičnijim položajima, pa ne čudi što se bukvalno preko noći na Instagramu pojavi novitet kada je u pitanju trendi poza za fotkanje. I dok su se mnoge žene dosad uglavnom fotografisale dok stoje, i to u manekenskom stavu, dok u sedećem drže prekrštene noge, čini se da je sada damsko držanje izašlo iz mode.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža svedoci su kako su mahom pevačice u jeku letnjih nastupa počele da se utrkuju koja će se uslikati dok sedi, ali raširenih nogu. Žene su se složile da taj način poziranja nije nimalo damski, dok su muškarci, s druge strane, uglavnom oduševljeni prizorima i smatraju da je novi trend odraz seksepila.

Jedna od dama koja je "lansirala" novi trend jeste pevačica Marina Visković se fotografisala očigledno pred nastup budući da je skockana tip-top. Teško je sa sigurnošću reći kako se zove deo garderobe koji je ona ponela, ali po svemu sudeći u pitanju su crni brushalter i crne bokserice ili minijaturni šorts, preko čega je ta poznata žena ponela srebrnu tuniku. Kreacija najviše podseća na bodi koji se ne vezuje između nogu, već u vidu tunike slobodno pada po Miinim zgodnim nogama. Viskovićeva je stajling upotpunila srebrnim šljokičastim čizmama do kolena, ali pažnju je i pored svega dobila položajem nogu u kome se fotografisala.    

Taze udata pevačica je krenula na nastup, ali je u trenu odlučila da je uslikaju u automobilu. Mia je mama dvoje dece i zaslužuje sve pohvale kada je u pitanju njena linija koju je dovela do savršenstva. Ona je u beloj uskoj mini haljini koja ima samo jedan rukav, a uz nju je ponela i atraktivne sandale. Posle 2 fotografije gde sedi na suvozačevom mestu i pozira, pevačica je objavila i treću na kojoj je nonšalantno raširila noge, a leva ruka joj je zapala između njih. Prizor na Miji je takođe takav da se ne zna u šta pre da se gleda - bujan dekolte ili pak raširene noge i to u mini suknji.

Kaća se fotografisla u nešto smirenijem izdanju u ovoj pozi. Ona nosi komplet u vidu sivih zvonastih pantalone i prsluka. Poslovnu eleganciju pevačica je uparila s visokim štiklama i naočarima. Očigledno joj se svidelo kako izgleda pa je odlučila da napravi nekoliko selfija i to na podu ispred ogledala. Ona je tako na prvoj fotografiji zauzela normalan položaj, dok je na drugoj fotografiji raširila noge. Mišljenja mnogih su da je time zauzela ne toliko laskav i poprilično muški stav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Da nov način poziranja nije popularan samo među našim damama potvrdila je i popularna manekenka Irina Šajk koja je na Instagram postavila fotografiju sa Ibice gde je u providnoj bluzi ispod koje ima gornji deo kupaćeg. Obukla je šorts koji je uparila sa sandalama na štilklu i kratkim crnim čarapama, po svemu sudeći sporstkim. Ni sve to ne bi toliko “upalo u oči” da nije u stavu raščepljenih nogu i zabačena na garnituri, pri čemu je ruke stavila na butine. Mnogi su se u komentarima pitali gde je nestala ona gracioznost i ženstvenost po kojoj je oduvek poznata ta atraktivna brineta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)