VIP saveti

CRNO BELI DEBAKL! Nina i Jelena ŠOKIRALE stajlingom, "šešir" na HALJINI i PVC usred leta! (FOTO)

Poznate ličnosti se trude da svako svoje pojavljivanje u javnosti zaokruže nekim posebnim stajlngom i budu po nečemu autentični. Jelena Rozga je to učinila pre neki dan svojim sandalama koje su mnoge prisutne iznenadile svojim dizajnom.

06.07.2022 22:00

CRNO BELI DEBAKL! Nina i Jelena ŠOKIRALE stajlingom, "šešir" na HALJINI i PVC usred leta! (FOTO)
V.Lukić, D. Kadić

Nina Badrić je proslavila svoj 50. jubilarni rođendan i kako to obično biva među selebritima, u tu čast je organizovala žurku za najbliže ljude u njenom životu. Nina je među kolegama voljena i poštovana, tako da se pozivu odazvao veliki broj njih. Među njima, našla se i Jelena Rozga, a kako je i ona poput koleginica pod "budnim okom" javnosti, nije prošla neprimećeno u društvu svoje koleginice.

Iako su mnogi očekivali više od njih dve, njihova izdanja su pomalo delovala "čudno". Sem šminke i preplanule kože na Nini Badrić, ostalo nije bilo nešto što je preterano odvlačilo pažnju prisutnih. Sem šešira na haljini, koji nikome nije bio jasan. Pojavivši se u kreaciji koju potpisuje čuveni brend Mihano Mosa, mnogi su ostali u čudu, da li Nina ima prikačen šešir na haljini ili je takva haljina. Mnogi bi rekli da bi ovaj model poneli samo retki i hrabri, ali beli debakl je bio u najavi. 

Uprkos tome, što je haljina izazvala i pozitivne ali i negativne reakcije, Nina se sve vreme na zabavi šetkala u toj haljini i nije skidala osmeh sa lica, 

 

 

 

Možda će zvučati pomalo surovo ali belo ne ide bez crnog pa tako su dve prijateljice Jelena i Nina uspele da naprave crno - beli cirkus fotografišući se zajedno i pozirajući sa velikim samopouzdanjem. Jelena ovaj  put zbog nečega što je ponela na svojim nogama, a ličilo je na pijavice koje su se omotale oko njenih stopala. Naravno, pričamo o sandalama. Iako je Jelena je na sebi imala odvažnu kombinaciju midi kožne haljine koja je isticala njenu zavidnu figuru, prisutnima nije promakao jedan detalj i sve su oči bile usmerene ka njenim stopalima.

 

 

Sandale su netipične, jer su kaiševi naduveni poput duguljastih balončića . Iako se ona potrudila da ih uklopi u celokupni stajling , one ne samo to što su pomalo čudne, već i vizuelno skraćuju nogu. Iako ih potpisuje Đanvito Rosi pod nazivom "Bijouks", ne verujemo da bi većina dama bile njima oduševljene i da bi ih odabrale za neki svoj glamurozni autfit.

 

Opisane i nahvaljene na sajtu ovog brenda, kao luksuzne kožne sandale koje obećavaju sofisticiran izgled, je očigledno Rozgi bilo dovoljno da ih kupi i verovatno su se one uklapale u njenoj zamisli u celokupni izgled koji je želela. 

Dokaz da novac ne određuje stil su nekada ovakvi "izleti" poznatih lica, koji u želji da se dopadnu svima na kraju se nikome ne dopadnu. Nekada je bolje obući se jednostavnije i ne skretati po svaku cenu pažnju detaljima, koji naročito široke mase ne prihvataju lako i ne izgledaju prilagođeno za svačiji ukus. Ako vam neće uputiti komplimente, nemojte ni da vam se smeju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)