Strast Nova studija otkriva zapanjujuće rezultate: Žene koje imaju INTIMNE ODNOSE ovoliko puta nedeljno, DUŽE ŽIVE! 22:01
Ispovesti Imala sam TAJNI ODNOS sa bivšim i ne osećam ni trunku krivice, ali ne mogu da zamislim život bez svog dečka! 21:15
Zanimljivosti Manekenka progovorila o RAZVODU: Ljudi zanemeli kad je otkrila šta je presudilo njenom braku (VIDEO) 22:15
Strast Znala sam da je oženjen, a onda smo se sreli u dvorištu: Prepustili smo se ZABRANJENOJ STRASTI, strepeći da nas ne zateknu 08:50
Strast Ovo je ISTINA o intimnim odnosima posle četrdesete: Pršti strast, intenzivniji vrhunac, a evo šta se dešava sa MUŠKARCIMA! 22:01
Strast Oprostila sam mu aferu jer je FRANCUZ: Muškarci iz ovog dela sveta smatraju da je NEVERSTVO deo njihove kulture 21:10
Strast Eksperti otkrivaju: Ovo je tačan broj intimnih odnosa koji vam zaista treba da ostanete zdravi 22:05
Odrasli Šta se sve DEŠAVA sa vašim telom kada dugo NEMATE INTIMNE odnose - nije ono što mislite! 22:01
Strast Dvadesetogodišnjaci danas biraju NEVINOST: Evo zašto mladi uopšte ne stupaju u intimne odnose! 22:01
Ispovesti Bila sam ubeđena da je Marko TAJ: Posle noći provedene kod njega, nije se javio 10 dana, a onda me je pitao OVO! 22:01
Strast Bez tabua: Sve o DEPRESIJI ženskog polnog organa – temi o kojoj se ćuti, a pogađa mnoge žene 22:01