Dete OVO SU PRVI ZNACI AUTIZMA: Roditelji moraju da znaju da simptome prepoznaju već kod beba - ako mališani rade jedno, to je ALARM! 15:57
Vesti SVETLANA JE KROZ PROZIOR SNIMILA JEZIV PRIZOR: Ovo je noćna mora svakog roditelja, kao da će svaki sekund uslediti nešto kobno! (VIDEO) 19:55
Roditeljstvo DECA VAS NE SLUŠAJU, NEGO GLEDAJU! Dr Ranko Rajović otkrio surovu istinu - zbog ovoga roditelji danas imaju problem u vaspitanju! 07:50
Vesti DAVID JE DOVEO DEVOJKU DA JE UPOZNA SA OCEM - ali ispostavilo se da je on već zna! Mreža laži se rasplela ispred kuće, a onda je izletela majka i redom počela da ih bije! (VIDEO) 16:01
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Dete IZGUBILI SU BEBU, ALI JE ONA OPET ZATRUDNELA S BLIZANCIMA - usledila je borba i za njihov život! Došli su na svet 13 nedelja ranije, lekari su bili u ŠOKU kad su ih ugledali! (FOTO) 10:40
Vesti DEVOJČICA SE DAVILA U BAZENU - na putu ka bolnici je već bila mrtva! Nakon što su je spustili u bolnički krevet, širom je otvorila oči i naježila i lekare! 18:25
Vesti UZNEMIRUJUĆ VIDEO! OTAC JE SINA OD NEPUNE DVE GODINE STAVIO PRED JELENA: Životinja je pomahnitala i poletela na dete, nastala je vriska i panika - mališan je ostao na zemlji! 10:40
Vesti POŠTAR JE BIO NA REDOVNOM ZADATKU, A ONDA ODJEDNOM UGLEDAO BOSO DETE KOD AUTO-PUTA: Na sebi je imalo samo pidžamu - a onda je čovek shvatio nešto STRAŠNO! (VIDEO) 12:40
Dete RODILA SAM ZDRAVU BEBU, ALI KADA JE NAPUNIO 6 MESECI PRIMETILA SAM NEŠTO JEZIVO: Pune dve godine oni su obilazili lekare - usledila je ŠOK dijagnoza! 20:10
Ispovesti OSUĐIVALI SU JE ŠTO NIJE ABORTIRALA OVO DETE - ona odlučila da ga rodi i voli: U Kristijanovo lice ljudi upiru prstom! (FOTO) 16:50
Roditeljstvo PORODILA SE U DRUGOJ ZEMLJI I KADA SE VRATILA KUĆI S BEBOM, OSEĆALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Strahovala je da to nije njeno dete - 9 meseci kasnije saznala je ISTINU! (FOTO/VIDEO) 22:05