Zanimljivosti DŽENIFER ANISTON nikad iskrenije o majčinstvu: "Možete me zvati sebičnom, ali ne želim da usvojim dete!" (VIDEO) 15:01
Vesti Slikala se s bebom DŽINOM pa je napali je da je koristila veštačku inteligenciju: Ovako je dokazala da je njen sin pravi (VIDEO) 16:15
Brak i veze Napustila sam muža jer nije hteo da ide na večeru sa mnom: Možda mislite da sam luda, ali nisam mogla dalje! 20:30
Brak i veze Posle 30 godina braka, supruga mu je priznala da ga vara decenijama, a onda ga je dokrajčila najvećom TAJNOM 17:30
Vesti Pitala je šefa da li sme da odvede bolesno dete kod lekara, zbog njegovog odgovora se svi krste! (VIDEO) 15:32
Roditeljstvo OVO SU KLASIČNE VASPITNE MERE KOD SRBA: Deca ih pamte ceo život, a roditelji i dalje misle da tako treba! 09:40
Vesti MAJKA JE ZANEMELA KADA JE NA HALJINICI SVOJE ĆERKE NAŠLA SKRIVENE UZNEMIRUJUĆE PORUKE: 30 miliona ljudi je videlo ovaj snimak i nije im dobro! (VIDEO) 18:20
Psihologija OVIM REČIMA NESVESNO UNIŠTAVATE SAMOPOUZDANJE DETETA: Deluju bezazleno, a nanose veliku štetu! 12:20
Zanimljivosti ILON MASK OBJAVIO SNIMAK KAKO JE IZGLEDAO KAO DEČAK: Ovo je tajna koja se krije iza plavokosog mališana koji je osvojio mreže! (VIDEO) 16:20