Neverovatno

UMESTO VENČANJA NAPRAVILI KOMBI: Život na putu za njih je savršen!

Jako je hrabro odlučiti se za ovakav stil života, ali čini se da njima prija.

26.11.2021 16:08

UMESTO VENČANJA NAPRAVILI KOMBI: Život na putu za njih je savršen!
Instagram/leonards_travels

Pandemija koronavirusa dočekala nas je nespremne, a prelazak na rad od kuće pružio nam je i više nego dovoljno slobodnog vremena. Mnogi su iskoristili to da nauče novi jezik ili neku drugu veštinu, koju su godinama planirali, ali nisu imali vremena. Jedan par upravo je tako šokirao svet.

Naime, oni su zatvaranje rešili da vreme iskoriste pametno, te su stari kombi pretvorili u pravu malu kućicu za putovanja. Rejčel i Ian Moris morali su da otkažu svoje venčanje zbog pandemije, pa su rešili da se posvete svom dugogodišnjem snu.

- Mi smo planirali da napravimo našu kuću. Napravili smo pinterest tablu na koju smo kačili sve ideje koje su nam se dopale, a onda je Rejčel našla neke jutjubere koji opremaju kombije. Tako smo se zaljubili u ideju i počeli da osmšljavamo plan- rekap je Ian, a preneo britanski The Sun

Oni su potrošili preko 7.500 funti za kupovinu kamiona, a onda su dali još 8.000 za njegovo opremanje. Gerti, njihov kamion, napravljen je tako da u sebi ima kuhinju u obliku slova L sa frižiderom, lavaboom, rernom i drugim pogodnostima. 

Oni su u ovom kombiju već obišli Evropu, a već su i isplanirali da posete Tursku:

- Život u kombiju je fantastičan, ali zaista moraš da razmišljaš na specifičan način da bi mogao da živiš u tako skučenom mestu i da se konstantno krećeš. Mi smo jako srećni i zaista nam je drago što smo to uradili.

Komentari (0)