Zanimljivosti

OVAJ MOMAK JE NA MATURSKO VEČE DOŠAO OBUČEN KAO BAKA: Imao snažnu poruku za sve prisutne, reakcije su legendarne (VIDEO)

Snimak izazvao salve smeha.

28.05.2024 10:18

OVAJ MOMAK JE NA MATURSKO VEČE DOŠAO OBUČEN KAO BAKA: Imao snažnu poruku za sve prisutne, reakcije su legendarne (VIDEO)
youtube-printscreen-BN TV

Maturant Poljoprivredne i mediciske srednje škole iz Bijeljine postao je glavna tema na društvenim mrežama zbog svog neobičnog stajlinga na maturi. Naime, on je odlučio da ovaj poseban trenutak u životu proslavi na jedinstven način - obučen u odeću svoje bake.

Momak je nosio staromodnu haljinu u vidu ljubičastih i belih pruga, preko koje je poneo crni vuneni prsluk, dok je imao i šarenu maramu povezanu preko glave. Uz svoje predstavljanje on je liznuo prst kako bi navodno zagladio “unuka”, baš kao što bi uradila njegova baka.

- Ja sam Anđelka Šušik. Moji unuci, koje sam odgajila, izabrali su me za pratnju i veoma sam srećna zbog toga. Ovo još niko nije radio. Ovo su moja deca, ovo je sve u mom životu - dodao je on predstavljajući svoje prijatelje kao unuke, a prenela je BN TV.

Njegova pojava i izjava, gde je glumio baku sa unucima je odjeknula među prisutnima, a njegova autentičnost i duhovitost ubrzo su osvojili društvene mreže. Mnogi su se okupili oko njega da se fotografišu sa "bakom" koja je te večeri postala prava zvezda. Njegov neobičan izbor odeće i duhovit pristup maturskoj zabavi bili su prava atrakcija za sve prisutne.

Ova matura će sigurno ostati zapamćena kao jedna od najzabavnijih i najneobičnijih u Bijeljini, a mladić je svojim gestom uspeo razveseliti ne samo svoje prijatelje i porodicu, već i širu javnost. Reakcije na društvenim mrežama bile su preplavljene pohvalama i podrškom.

- Baš su slatki i simpatični.

- Legende ste, nek ste mi živi i zdravi momci!

- Meni je ovo vrhunska fora, posebno kad lizne prst i briše "unuka".

- Ima talenta za glumu mali.

- Drugačiji od svih, originalan, samo napred!

- Sita se ismejah!

- Malo me je blam dok gledam, ali crkavam od smeha.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)