Zanimljivosti

BAKICA JE ODBACILA ŠTAP I ZAPLESALA SA MLADIM IGRAČEM: Usledilo je nešto čemu se niko nije nadao, svi su u šoku gledali u staricu! (VIDEO)

Ona je dokaz da su godine samo broj i ništa više.

26.05.2024 13:02

BAKICA JE ODBACILA ŠTAP I ZAPLESALA SA MLADIM IGRAČEM: Usledilo je nešto čemu se niko nije nadao, svi su u šoku gledali u staricu! (VIDEO)
instagram-jennysamboniz

Scena koja se odvijala na jednom gradskom trgu privukla je pažnju brojnih prolaznika. U centru pažnje bio je talentovani plesač, čiji su energični pokreti i harizma brzo okupili znatiželjnu publiku. Plesač je pozivao žene iz publike da mu se pridruže u vatrenom plesu nakon što je završio spektakularnu akrobaciju sa jednom mladom devojkom, što je oduševilo prisutne.

Među gledaocima je bila i jedna starica u poodmaklim godinama koja se teško kretala uz pomoć štapa. Obučena u crno sa sedom kratkom kosom pokrivenom šubarom, ona je posmatrala predstavu, oslanjajući se na veliki štap zbog bolova izazvanih artritisom. U jednom trenutku je prišla mladiću i zamolila ga za ples. Zbunjeni mladić je prihvatio, bakica je odbacila štap i usledio je spektakl kome se niko nije nadao. 

 

 

U jednom trenutku, činilo se da se baka povredila naglim plesnim pokretom, što je izazvalo zabrinutost među gledaocima. U trenutku starica je skinula kaput, bacila šubaru i zaplesala vatreni ples koji bi teško mogla izvesti i dvostruko mlađa žena. Prisutni su u šoku gledali njeno plasno umeće.

Publika je ubrzo shvatila da je sve to bila pažljivo osmišljena predstava za javnost. Starica je zapravo bila iskusna plesačica koja je savršeno odglumila ulogu nemoćne bake. Prolaznici su oduševljeno aplaudirali uz uzvike oduševljenja, dok se baka na kraju nastupa duboko naklonila, sa suzama radosnicama koje su joj tekle niz lice. Svi prisutni su se složili u jednom: njen nastup, uprkos godinama, bio je spektakularan i nezaboravan. 

 

 

Snimak je ubrzo postao veoma popularan i na društvenim mrežama gde je prikupio više od četiri miliona sviđanja.

- O moj bože, ona je razgibana kao da je u dvadesetim!

- Ona je učestvovala na španskom šou programu "Ja imam talenat". Sećam se da ju je žiri odbio pošto je, navodno, bila prestara. Smatrali su da je neuoporedivo mlađi plesni partner iskorišćava i da ona zapravo igra pošto je primorana na to. Toliko su pogrešili. Ta bakica je puna života i strasti, a plesni partner je njen sin koji je podržava.

- Mene zabole kičma od gledanja snimka!

- Ovako igra u njenim godinama? Ja ne mogu tako da se krećem ni u svojim!

- Bakica je još jednom dokazala da su godine samo broj i ništa više!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)