Zanimljivosti

DOBILA JE BESPLATNU SOFU I SMESTILA JE U DEČJU SOBU: Šok je usledio kad je shvatila čemu zapravo služi (FOTO)

Kara još uvek nije odlučila šta će da radi sa ovim komadom nameštaja.

26.05.2024 20:15

DOBILA JE BESPLATNU SOFU I SMESTILA JE U DEČJU SOBU: Šok je usledio kad je shvatila čemu zapravo služi (FOTO)
Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Kupovina novog nameštaja je veliki materijalni izdatak, pa se mnogi, posebno mladi parovi, snalaze na razne načine kako bi obezbedili šta im je potrebno za najpovoljnije cene. U svetu, ali i kod nas, sve je popularnije poklanjanje korišćenog, a očuvanog nameštaja. 

Kara Tomson (29) je medicinska sestra i majka dvoje male dece. Njen suprug radi na razvrstavanju smeća i bio je zapanjen kad je video odlično očuvanu sofu i odlučio je da je donese kući. Kara je bila oduševljena kad je videla kauč i odmah su ga smestili u dečju sobu kako bi njihovi mališani pored kreveta za spavanje imali i sofu za igranje.

Međutim, Kari đavo nije dao mira pa je počela da iststražuje čemu služi ova sofa. 

Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Jedna influenserka je otkrila da su i ona i njen suprug odlučili da se posluže starim nameštajem koji je neko bacio na smeće

 

- Bila sam zapanjena kad sam shvatila da je u pitanju sofa za odrasle i da služi za se*si igrice. Odmah smo je premestili iz dečje sobe u našu spavaću i sad razmišljamo šta da radimo s njom - rekla je ona u snimku koji je podelila na društvenim mrežama, a prenosi The Sun.  

Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Kauč koji su smestili u dečijoj sobi zapravo je imao užasnu svrhu

 

Kako je rekla nije se osećala prijatno kad je saznala čemu zapravo služi ovaj komad nameštaja.

- Uvek čistimo i proveravamo nameštaj pre upotrebe. Pažnju mi je privukla etiketa sa strane, malo sam izguglala i zapanjila se kad sam shvatila čemu zapravo služi. Nismo se osećali prijatno da držimo nešto takvo i namenjeno za tu svrhu u dečijoj sobi. Još uvek nismo odlučili šta ćemo s njom, verovatno ćemo je donirati - rekla je ona.

Ona je svoje neprijatno iskustvo podelila na Instagramu, upozoravajući ljude da istraže sve pre nego što prihvate čak i besplatan nameštaj.  

 

 

- Jastuk može da se otkopča kako bi se sakrile igračke. Ima i kaiševe. Bili smo užasnuti - dodala je Kara.

Njen video je postao viralan, a usledili su brojni komentari. 

- Mislila sam da si otkrila krevet sa stenicama a ne da je namenjen "igrarijama" za odrasle. 

- Nisam znao da prave kauč samo za tu svrhu??? Osećam se tako nevino.

- Mislio sam da će upozorenje biti o povlačenju zbog bezbednosti ili toksičnih materijala.

Kara je objasnila kako su podeljena mišljenja i da neki misle da nije primereno da se nameštaj nalazi kod dece u sobi, a drugi ih nagovaraju da zadrže kauč. Ona je rekla kako im kauč ne smeta i da može da ostane u njihovom domu, ali da oni imaju svoj koji ih još nije izneverio i da ga neće menjati ovim kontroverznim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)