Zanimljivosti

KUPITE IMANJE I DOBIJETE DRŽAVLJANSTVO: Svako će poželeti da živi u ovakvom luksuzu

Poznato odmaralište The Residences at Secret Bay nalazi se na Dominiki, ostrvu na Karibima, koje je više puta nagrađivano.

16.04.2024 15:45

KUPITE IMANJE I DOBIJETE DRŽAVLJANSTVO: Svako će poželeti da živi u ovakvom luksuzu
Printscreen/Youtube/Secret Bay

Na pomen Kariba i uživanja na ovim ostrvima, mnogima se zacakle oči. Međutim, malo ko zna da na Karibima postoji i prelepa Dominika, malo utočište koje je poznato i kao "Otok prirode" jer ima netaknutu prirodu koja opčinjava svakog čim je vidi.

Poznato odmaralište The Residences at Secret Bay se nalazi upravo u ovom raju, a poznato je po luksuznim vilama sa šest zvezdica. Novi dragulj koji se nalazi na ovom veličanstvenom lokalitetu poznat kao Clifftop Multi-Villa Estate vredan je 4.500.000 dolara i nudi bogatstvo kupcima. Ovo imanje se sastoji od dve vile koje su međusobno povezane privatnom stazom i prostire se na 500 kvadratnih metara pažljivo dizajniranog životnog prostora, prenosi avaz.ba.

Shutterstock

Karibi nude posetiocima odnosno kupcima mogućnost investiranja na tom ostrvu a zauzvrat nude državljanstvo

Pažljivo dizajnirane i uređene vile spajaju enterijere i eksterijere sa velikim terasama na kojima gosti mogu da odmaraju i ručaju kao i sa privatnim bazenima ali i vrtovima u dvorištu i prostorima za roštilj za ljubitelje jela.

Pravi luksuz u malom

Enterijer odiše pravom elegancijom i sofisticiranošću, a kuhinje su opremljene najnovijim aparatima, granitnim pločama i nizom modernih pogodnosti poput bežičnog interneta, pametnih tv-a i klima uređaja. Budući da je komfor stanara prioritet svaka udobnost je uzeta u obzir za stanare kako bi uživali u pravom luksuzu prelepe Dominike.

Plaže koje zaslepljuju lepotom

Ulagajući u nekretnine, kupci imaju mogućnost da dobiju državljanstvo i tzv. "zlatne pasoše" kroz dominikanski program Citizenship by Investment. Kroz te investicije kombinuju luksuzan život sa strateškim planiranjem finansija.

Ovo imanje je smešteno na litici sa pogledom na odmaralište Secret Bay, a proglašeno je nedavno odmaralištem broj jedan na Karibima zajedno sa Bermudama i Bahamima.

Vlasnici imanja imaju pristup netaknutim plažama za kupanje, zatim imaju vrhunski sadržaj odmarališta kroz avanturističke opreme i slično, osećajući svaki užitak karipskog života.

Pored ove lepote i raznih pogodnosti, vlasnici imanja imaju mogućnost da iznajmljuju odmaralište po uspešnom programu iznajmljivanja, zarađujući na taj način novac kada nisu u vili. Ukoliko tražite neko privatno sklonište i mir ili jednostavno način za zaradu, ovo je odličan izbor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)