Zanimljivosti

U SUPERMARKETU SU JE SVI ČUDNO ZAGLEDALI: Kad je shvatila zašto, htela je da propadne u zemlju od sramote (FOTO+VIDEO)

U žurbi nije obratila pažnju u kakvom izdanju izlazi iz kuće

29.02.2024 10:10

U SUPERMARKETU SU JE SVI ČUDNO ZAGLEDALI: Kad je shvatila zašto, htela je da propadne u zemlju od sramote (FOTO+VIDEO)
tiktok-dustinnickersoncomedy

Mnogima se dešava da u žurbi istrče do obližnjeg marketa bez mnogo razmišljanja šta imaju na sebi. Pojedine žene se tako usude da preko pidžame samo navuku jaknu i brzo izađu u nabavku. Dame koje kod kuće imaju troje dece, supruga, ručak koji bi trebalo pripremiti i posao na koji bi trebalo ići svakog dana su u posebnoj kategoriji, pa je sasvim razumljivo da se ponekad zaborave šta imaju na sebi.

Melisa Nikerson je majka troje dece koja je nedavno doživela prilično smešan modni peh. Naime, tek nakon što se vratila iz supermarketa, shvatila je da nije bila pravilno obučena. Njen suprug, komičar Dastin, podelio je video snimak propusta svoje supruge na društvenoj mreži TikTok.

Melisa je nosila široke smeđe pantalone, uparene sa crnim bodijem i crnim cipelama. Međutim, ono što nije primetila jeste da joj bodi nije bio zakopčan na pravilan način. Izgleda da je ova mama u žurbi pomislila kako je obukla regularnu rolku, a ne bodi, pa se nije ni trudila da pokušava da ga zakopča. Jedina mana je bila što je donji deo ovog bodija visio preko pantalona.

Ona je otkrila da je postala prava atrakcija u supermarketu tek kada je uočila ovaj propust kod kuće. Snimak je izazvao mnoge simpatije i nasmejao korisnike društvenih mreža, dok je Melisa svoj propust prihvatila sa humorom i pozitivnim stavom.

- Nadamo se da su svi u marketu uživali u predstavi - stoji u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je izazvao veliko interesovanje, sakupivši više od 750.000 pregleda na ovoj platformi. 

- Ovo je definitivno udobniji način nošenja bodija. Podržavam ovaj izgled.

- I niko ti nije rekao?! Devojko, žene oko tebe nisu bile iskrene.

- Pustite je na miru, ona postavlja trendove!

- Nisam se baš ovome nadala - bili su neki od komentara ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Glupo

29.02.2024 15:46

Prave se lažno kulturni (neće da se mešaju), ali zato zure i došaptavaju se. Umesto da diskretno priđu i skrenu pažnju. Žena bi im bila zahvalna. Da se izbegne nesporazum, treba da pitaju da li to treba tako da izgleda ili nešto nije u redu. Ujedno se svi opuste i malo nasmeju.