Zanimljivosti

"STJUARDESA ME JE OSRAMOTILA PRED SVIM PUTNICIMA": Devojci uskraćeno putovanje zbog stajlinga, da li je ovo primereno? (VIDEO)

Njena garderoba je ocenjena kao neprikladna, pa joj je ponuđeno da se pokrije majicom, što je ona odbila

25.02.2024 16:55

"STJUARDESA ME JE OSRAMOTILA PRED SVIM PUTNICIMA": Devojci uskraćeno putovanje zbog stajlinga, da li je ovo primereno? (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@maybejacy

Svi znamo da postoje mesta i situacije u kojima bi trebalo da poštujemo kodes oblačenja i uglavnom se svi trudimo da garderobom ne odudaramo od okruženja u kom se nalazimo. Rizik od javne sramote uvek postoji, a upravo to se dogodilo jednoj devojci, i to ni manje ni više nego u avionu.

Tiktokerka Džejsi bila je, priznaje, postiđena kad joj je 2022. stjuardesa prišla i pred svim ostalim putnicima je zamolila da se pokrije. Devojka je bila zaprepašćena, jer je, po vlastitoj oceni, na sebi imala više garderobe od polovine putnika koji su se sa njom ukrcali na let.

Džejsi je otkrila da je većina putnika nosila kratke šortseve i majice bez rukava, jer je temperatura bila čak 39 stepeni. Zbog toga je još više bila ljuta na stjuardesu koja je baš njen pink korset procenila kao neprimeren i neprikladan.

Tiktokerki je u pomoć pritekla jedna putnica, očigledno ljuta što se stjuardesa okomila baš na Džejsi. Ali, nije uspela da je zaštiti; obema je rečeno da napuste avion.

Džejsi kaže da ju je zaposlena u avio-kompaniji potapšala po ramenu pre nego što je ušla u avion i pitala je da li ima jaknu ili neki drugi komad odeće kojim će prekriti gornji deo tela. Kad je tiktokerka odgovorila odrično, zaposlena u avio-kompaniji joj je rekla da će joj doneti majicu kojom bi trebalo da prekrije ramena i grudi. Tad je tiktokerka pobesnela i rekla joj da nema nameru da se pokriva tokom leta avionom.

- Bila sam na ivici suza. Bilo mi je tako neprijatno, postidela me je pred svima. Dobila sam opomenu zbog garderobe u avionu? Da li smo mi to u srednjoj školi? Da li je to stjuardesa bila ljuta zbog mojih ramena? – ispričala je Džejsi u snimku.

 

@maybejacy give me my money back smelly hoes @Southwest Airlines or send me a bottle of expensive champagne 😘 #fyp ♬ life support mashup by mvlfoy - toukass

 

Stjuardesa je procenila da je tiktokerka nedovoljno odevena, a odabrala je da leti avionom porodične kompanije, zbog čega ostalim putnicima može da bude neprijatno. Sukob se rasplamsao, a tiktokerka je najavila da će, uprkos izvinjenju menadžmenta kompanije, potražiti pravdu na sudu.

Mnogi koji su odgledali njen video na mreži TikTok procenili su da je devojka veoma zgodna i da nije bila neprikladno obučena.

- Prelepa si, verovatno zato si joj zasmetala.

- Ne vidim u čemu je problem, tvoj korset nije vulgaran i divno ti stoji.

- Zar ne znate za pravila oblačenja koja su avio-kompanije odredile?

- Žene hodaju po aerodromskim zgradama u kupaćim kostimima, zaista ne vidim razlog zbog kog je strjuardesa bila tako neprijatna prema vama – bili su neki od komentara podrške ovoj tiktokerki.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)