Zanimljivosti

KADA JE IZAŠLA IZ VODE, OVO SE ZALEPILO ZA NJEN STOMAK: Trudnica ostala u šoku videvši šta se nalazi na njenom telu!

Jedna žena nije mogla da zamisli kako će da protekne njeno ronjenje, a isplivavši na površinu shvatila je da je imala "društvo".

23.02.2024 10:11

KADA JE IZAŠLA IZ VODE, OVO SE ZALEPILO ZA NJEN STOMAK: Trudnica ostala u šoku videvši šta se nalazi na njenom telu!
Printscreen/TikTok/ladbible

Odlazak na more većina nas koristi da se opusti, uhvati sunčeve zrake i uživa u vodi. Morsko plavetnilo je po mnogima najbolja terapija i zbog toga se mnogi raduju dolasku leta znajući da će imati prilike da se kupaju i sunčaju na moru i odmore mozak od svakodnevnih obaveza i problema. Oni koji vole da istražuju i da malo više istraže more, prepuštaju se omiljenoj aktivnosti-ronjenju.

pexels.com

Ronjenje je za mnoge posebno zanimljiva aktivnost kada odlaze na more

Iako su većina možda mišljenja da su ronioci samo fizički aktivni ljudi i oni koji su pre svega u sportu, jedna trudnica je dokazala da ima i budućih mama među njima. Osim toga pokazala je i veliku hrabrost i samokontrolu. Izašavši iz vode nakon ronjenja, njen suprug je iskoristio priliku da ovekoveči taj trenutak, međutim, ostao je potpuno šokiran kada je video šta žena na sebi ima. Kako je izlazila iz vode, na njenom trudničkom stomaku se nazirao oktopod koji se svojim pipcima zalepio za stomak. 

Iako vidno šokiran, čovek je pokušao da ostane smiren i iskontrolisan kad je video svoju ženu, međutim, dao joj je do znanja začuđenim tonom do znanja da je iz vode ponela i "društvo". Žena je uprkos iznenađenju koje ju je dočekalo ostala smirena, međutim, nije znala šta da radi i kako da skloni životinju sa stomaka. U opisu snimka stoji "mogu li da osetim udarce bebe?"

 

Snimak je šokirao i preplšio mnoge koji su se pitali da li je beba dobro.

- To je jako NE za mene!

- 8 beba...to je znak..

- O Bože...da li je beba dobro?

- Ovo je toliko lepo..njeni feromoni mora da mirišu lepo zato što on uživa i tako je komforan na njenom stomaku.

- Ona se smeje..ja bih bila istraumirana.

- Mislila sam da je tetovaža- bili su neki od komentara.

Većina tiktokera je komentarisala kako ne bi podnela to da se nađe u ovakvoj situaciji dok su drugi ovo videli kao izuzetno lepu i pozitivnu stvar. Neki su se našalili da će beba biti posebna zbog toga što ju je "posetila" morska životinja, a drugi su se pitali kako je životinja uspela da se zakači na stomak ovoj ženi.

Ipak, većina se složila da je žena bila iskontrolisana i da je odreagovala na pravi način budući da je u drugom stanju, što bi verovatno narušilo njeno zdravlje ako bi došlo do paničnog napada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)