Zanimljivosti

OVA DEVOJKA JE PALA NA VOZAČKOM ISPITU ČAK 7 PUTA: Uradila je jednu promenu na svom telu i prošla kao od šale! (FOTO+VIDEO)

Alija Anderson je potrošila na hiljade evra na časove vožnje, ali je na kraju prošla test zbog jednog trika koji joj je dao samopouzdanje kao nikad pre!

30.01.2024 16:01

OVA DEVOJKA JE PALA NA VOZAČKOM ISPITU ČAK 7 PUTA: Uradila je jednu promenu na svom telu i prošla kao od šale! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-xxaaliyahandersonxx

Alija Anderson je rešila da dobije vozačku dozvolu kada napuni 17 godina. Međutim, put do dobijanja dozvole nije bio nimalo lak. Naime, ova devojka je pala na vozačkom ispitu čak sedam puta, uprkos tome što je potrošila na hiljade evra na časove vožnje i testove.

Alija je prvi put pokušala da položi vozački ispit decembra 2019. godine, ali nije prošlo kako je planirala. Nakon toga je prošlo 17 meseci pre nego što je konačno uspela da položi u maju 2021. godine, i to tek iz osmog pokušaja.

Andersonova je nakon mnogo neuspeha otkrila tajni trik koji joj je pomogao da položi vozački ispit. Izgleda da je ona uradila manikir pre poslednjeg pokušaja. Uverena je da joj je to pomoglo da se oseća samouverenije, što je na kraju rezultiralo uspehom.

- Očigledno je stvar ako sredite nokte, proći ćete. Mislim da je to možda povezano sa samopouzdanjem - objasnila je ova devojka, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ova uporna devojka je tokom borbe da položi vozački ispit, imala mnogo teških trenutaka. Jednom je čak doživela napad panike i zaplakala i to tokom drugog pokušaja. S druge strane je čak prošla kroz crveno svetlo tokom petog pokušaja polaganja vozačkog. Nakon sedmog neuspeha, počela je da razmišlja da možda vožnja nije za nju i razmatrala je mogućnost da odustane zauvek.

Međutim, upornost se isplatila, jer je nakon poslednjeg pokušaja, navodno, uz pomoć manikira, uspela da položi vozački ispit i ostvari svoj san, da sedne za volan svog omiljenog automobila. Andersonova nije sigurna koliko je tačno novca potrošila na putu do dobijanja vozačke dozvole, ali pretpostavlja da je samo na testovima potrošila pravo malo bogatvstvo. Njena poruka za sve koji se suočavaju sa sličnim izazovima je jasna: "Nikada ne odustajte!"

Tiktok-xxaaliyahandersonxx

Najzad položila iz 8. puta

BONUS VIDEO:

Komentari (0)