Zanimljivosti

IŠLA JE OD JEDNOG DO DRUGOG MUŠKARCA I NABACIVALA IM SE: Ono što je potom uradila ostavilo ih je u čudu (VIDEO)

Ovakav prizor ne viđa se svakog dana.

25.01.2024 10:00

IŠLA JE OD JEDNOG DO DRUGOG MUŠKARCA I NABACIVALA IM SE: Ono što je potom uradila ostavilo ih je u čudu (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@lahwfofficial

Dobacivanja na ulici nisu tako uobičajena stvar, pogotovo kada se radi o velikim gradovima. Sve i da čujete neki kompliment, on dolazi uglavnom od muškarca na račun nečega što mu se dopalo kod neke devojke. Ipak, priznaćete da je vrlo neuobičajeno čuti neku pohvalu naglas, i da vam je upućuju osobe koje vam idu u susret. 

Jedna devojka je odlučila da se malo zabavi, napravi skrivenu kameru i pohvali muškarce na ulici. Kada bi došla u susret nekom od njih dobacila bi mu "lepa ti je majica" ili "jaoo vidi se da vežbaš"i komplimente je upućivala jasno i glasno uz osmeh, dok se gomila momaka na to osvrnula sa oduševljenjem.

Printscreen/TikTok/lahwfofficial

Devojka se smeškala muškarcima ispred, zbog čega ih je potpno zbunila

Ipak, priča nije tu bila gotova. Devojka bi išavši u susret ovim muškarcima pohvalila nekog, a kada bi momak mislio kako je to uvod u to da se upoznaju ili da zastanu da se ispričaju, devojka bi produžila i zagrlila prvog momka iz njih. Ovo je muškarce ostavilo u potpunom šoku i neverici, te su mnogi mislili da je bila greška u pitanju, želeći da što pre iskuliraju" i prođu kao da se ništa nije deslo, videvši devojku u zagrljaju momka iz njih. Većini nije bilo jasno da li je u pitanju greška. 

- Divan si, tako ste se*si....majica ti je toliko lepa...hej pa ti baš vežbaš..- bili su samo neki od komplimenata koje je devojka sa oduševljenim glasom upućivala momcima koji su joj dolazii u susret. Budući da je većinu njih ovo ponašanje ostavilo u čudu, devojka je odmah objasnila svima kako je u pitanju skrivena kamera a snimak je naišao na simpatične komentare.

- Odjurio bih kući.

- Trčao bi sve vreme do kuće.

- Zbog ovoga ne napuštam nikada kuću, tamo vani nije sigurno.

@lahwfofficial Complimenting guy behind them ft. Jaclyn Hales #lahwf #awkward ♬ original sound - Andrew Hales

- O Bože...toliko se loše osećam zbog njih.

- Ne bih prestao da ramišljam o ovome nedeljama.

- Ovo je moja najgora noćna mora- bili su neki od komentara.

Iako je ljude u komentarima ova situacija prilično nasmejala mnogi su rekli da su muškarci sigurno ostali upitani da li je kompliment bio njima upućen i da li su se izblamirali. Drugi su rekli kako je ovo jednako blamirajuće poput mahanja pogrešnoj osobi koju smo zamenili sa nekim.

Većna je priznala da koliko god mnogima koji ovo gledaju, scena izgleda smešno, zapravo je takvo iskustvo bolno  i da nikom ne bi poželeli da bude u slčnoj situaciji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)