Zanimljivosti

STAO JE PRED KAMERE I POČEO DA HVALI SEBE I FIRMU: Ovakvim reakcijama koleginica se nije nadao! (VIDEO)

Šef jedne advokatske kancelarije želeo je da izreklamira svoj biznis, ali nije mogao ni da pretpostavi kako će njegovi zaposleni reagovati.

16.01.2024 19:00

STAO JE PRED KAMERE I POČEO DA HVALI SEBE I FIRMU: Ovakvim reakcijama koleginica se nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funny.baby.6

Svi koji na neki način privređuju ili vode neki posao, znaju koliku žrtvu podnose u mnogim slučajevima kako bi ostvarili uspeh i nametnuli se na tržištu rada. Oni koji su počeli od najmanje lestvice i koji su napredovali u svom poslu znaju kroz šta su prošli kako bi ostvarili uspeh.

Neki su opet, sa druge strane, "glatko" stigli do nekih pozicija, međutim niko to neće priznati već će reći da iza toga stoji ogroman trud i rad.

shutterstock.com

Iza nečijeg napretka često stoji veliki trud i napor koji ulažu godinama u neki posao

 

Šef jedne advokatske kancelarije izazvao je veliku pažnju javnosti snimkom u kom je želeo da predstavi svoju firmu na najbolji mogući način. Elegantno obučen muškarac seo je ispred kamere, "hvatajući" u kadru i svoje dve koleginice - pretpostavlja se sekretaricu i pomoćnika koje su u pozadini radile svoj posao.

- Dobrodošli u moju firmu.Ovde radimo izuzetno naporno.Obično sam u kancelariji već od pola sedam izjutra. Poslednji sam koji odlazi kući, uglavnom oko sedam poslepodne - počeo je svoju priču i predstavljanje ovaj šef.

Potom je nastavio da priča o zaposlenima i sebi u superlativu, ističući kako je radio na njihovom obučavanju, dok su ga žene najpre gledale preneraženo, a onda prasnule u smeh.

On se okrenuo ka njima ne očekujući takvu reakciju, a onda se brže-bolje snašao kako je takva njihova "reakcija zapravo reklama i dogovor" među njima.

Ovaj snimak je zabavio ljude na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da je to tipičan "obrazac" svih šefova, te da zaposleni najbolje znaju kako neka firma zapravo funkcioniše. 

 

@funny.baby.6

The End 🤣🤣 #funny #funnyvideos #animals #dog #cat #pet #viarl #foryou #fyp (641) ♬ original sound - Fanny.baby.u6

 

- Ove dve dame vode ovu kancelariju.

- Ali obrve kada on kaže da ih je obučavao...

- One iza su gledale svoja "posla" dok nije počeo da laže.

- One gledaju jedna drugu u fazonu "o čemu on priča"?!

- Oni definitivno nisu tim - bili su neki od komentara.

Smešna scena je mnoge zabavila, a većina se složila kako su dame bile u fokusu celog događaja, te da je njihova reakcija bila iskrena i da je "rekla sve". 

Za šefa ove kancelarije mnogi su rekli kako je on prototip svih šefova i da je "karikirao" celu situaciju. Uprkos tome što se, po mišljenju mnogih, ovaj šef izblamirao, bilo je i onih koji su priznali kako je od svega na kraju ispala "fora" i dobra šala.

Neki od tiktokera su se složili kako ove žene sigurno rade u zabavnoj kancelariji, budući da mogu sebi da dopuste da se "smeju" svom šefu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)