Zanimljivosti

ŽIVELA JE U KUĆI ZA VREME STUDIJA, A ONDA JE OTKRILA ŠTA SE NALAZI U ZAKLJUČANOM PODRUMU: Kada je otvorila vrata imala je šta i da vidi, a jeziva scena zaledniće vam krv u žilama! (VIDEO)

Popularnost kultne scene iz filma " Društvo mrtvih pesnika" i dalje ne jenjava.

12.08.2023 17:02

ŽIVELA JE U KUĆI ZA VREME STUDIJA, A ONDA JE OTKRILA ŠTA SE NALAZI U ZAKLJUČANOM PODRUMU: Kada je otvorila vrata imala je šta i da vidi, a jeziva scena zaledniće vam krv u žilama! (VIDEO)
shutterstock.com

Stare kuće kriju mnoge tajne, a nedavno je studentkinja koledža u Indijani otkrila šokantnu stvar u podrumu kuće u kojoj je živela nekoliko godina i odmah je pozvala svoje prijatelje.

U videu objavljenom na Tik-toku možete da vidite nekoliko studenata kako se kreću prema otvorenim vratima podruma.

- Podrum je bio zaključan otkako sam se uselila i nećete verovati šta smo moji prijatelji i ja pronašli unutra - stoji u opisu videa koji je pregledan više od 10,2 miliona puta.

Na videu se vidi kako mlada žena oprezno ulazi u podrum.

U videu sa 1,1 miliona pregleda koji je usledio, autorka je rekla da su u podrumu pronašli "uređen prostor za okupljanje, odnosno bratstvo", sa šankom i muralima na zidovima koji pokazuju datum: 30. decembar 2007. godine. S obzirom da boravak studenata u jednom prostoru podrazumeva svakodnevno druženje, veoma često se dešava da naprave prostor u kojem će provoditi zajedničko vreme i veoma često osnivalju "bratstva", a to smo mogli da vidimo u mnogim filmovima kao što je na primer "Društvo mrtvih pesnika", sa Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi. 

- Još uvek ne znamo ko je ovo uredio stoji u opisu videa.

@mediabymidge Replying to @amanda_ruby Part 2 - What should we do with it? 👀 #fyp #fypシ #hiddenbasement #secretroom #roomreveal #trending ♬ original sound - midge

Kako se semestar i akademska godina privode kraju, studenti su rešili da ovo otkriće podele na društvenim mrežama i podsete "bratstvo" na studentske dane. Njegovi članovi su sad verovatno u poznim godinama života, ali staro mesto za druženje uvek može da bude lepa uspomena.  

Komentari nisu prestarli da se nižu i mnog su rekli da je 2007. godina bila zaista davno. 

- O moj Bože, 2007. godina, to je tako staro i neočekivano.

- Ako je 2007. godina stara, šta je onda 1990.? 

- Imao sam tek mesec dana kad su osnovalii svoje bratstvo.

- Meni je ovo jezivo ne znam zašto. 

- To je veoma česta praksa pogotovo u Americi, ali me hvata jeza - glasili su samo neki od komentara. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)