Zanimljivosti

POJAVILI SU SE PRED NJOM I ČESTITALI JOJ ROĐENDAN NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Baka ostala zatečena ovom scenom, a osmeh koji je podelila sa raspevanim momcima oduševio je ceo svet! (VIDEO)

Momci iz komšiluka i poznatog italijnskog benda iznenadili vremešnu staricu sa pesmom "Ti amo".

09.08.2023 17:00

POJAVILI SU SE PRED NJOM I ČESTITALI JOJ ROĐENDAN NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Baka ostala zatečena ovom scenom, a osmeh koji je podelila sa raspevanim momcima oduševio je ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/esteriorebrothers

Rođendani su posebni događaji kada se većina trudi da svojim najbližima taj dan učini nezaboravnim. Mnogi često gase svećice u društvu najmilijih, a ima i onih koji su daleko kreativniji. To je iskusila jedna starica koja je za svoj 85. rođendan dobila nesvakidašnji poklon.

Dok se Rosa vraćala kući nasred uzane ulice presreli su je poznati momci iz komšiluka koji su srdačno zapevali pesmu "Ti amo", zagrlivši je i čestitavši joj rođendan.

Printscreen/TikTok/esteriorebrothers

U jednom trenutku su momci zapevali pesmu baki za rođendan

Iznenađena starica je zastala na trenutak zatečena prizorom, osmehujući se i dobacujući momcima nešto u šali. Kada su se izređali od najstarijeg do najmlađeg da joj čestitaju rođendan, na bakinom licu se pojavio veliki osmeh čime je pokazala da između nje i momaka postoji bliskost.

U opisu snimka koji je osvanuo na TikToku stoji da je baka njihova dugogodišnja komšinica i da je poznaju još iz detinjstva. Snimak je mnoge dirnuo pa su se nizali pozitivni i emotivni komentari.

- Neverovatno.

- Joj koliko je vole.

- Komšiluk izgleda neverovatno.

- Zašto plačem?

- Divni ste momci. Učinili ste staricu srećnom - komentarisali su samo neki od korisnika ove društvene mreže, a mnogi su se osvrnuli na to da je prisnost i srčanost odlika Italijana kao nacije. 

@esteriorebrothers We sang for our 85 year old neighbor "ti amo"🥺😍❤️ She's known us since we were little kids🙏🏽 Her name is Rosa💗 #tiamo #surprise #esteriorebrothers #sicilia #sicily #italy #italia #italian #neighborhood #singing #sing #singer #fy #fyp #viral #esteriorebrothersontour ♬ suono originale - Esteriore Brothers

Inače, reč je o italijanskom bendu "Esteriore Brothers", koji su nastavili tradiciju bavljenja muzikom od svojih roditelja koji su osnovali bend davne 1970. godine. Mama Rosa i tata Toni su pevali na raznim događajima i zabavljali Italijane, a sada to rade njihovi sinovi Pjero (46), Mimo (39), Gabriel (28) i Amade (26). Kao mlađi nastupali su sa svojim roditeljima, a kasnije su kao muški bend nastupali i izdali album podižući svoju muziku na viši nivo pokazujući ljubav i strast prema itaijanskoj muzici.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)