Zanimljivosti

MAMA SE POHVALILA PROVODOM U AKVA PARKU SA ĆERKOM: Usledili su prozivke i osude zašto je vodila dete na to jezivo mesto (FOTO+VIDEO)

Karmina trvdi da negativni komentari koje je dobila nisu na mestu.

27.07.2023 11:00

MAMA SE POHVALILA PROVODOM U AKVA PARKU SA ĆERKOM: Usledili su prozivke i osude zašto je vodila dete na to jezivo mesto (FOTO+VIDEO)
TikTok-p.malaysian

Mnogi su spas od tropskih vrućina ovog leta našli na kupalištima, bazenima, obalama mora, ali i akva parkovima. Pojedini akva parkovi su i na zatvorenom što predstavlja dodatni spas od letnje žege i sunca. Karmina je žena koja je rešila da obiđe pojedine akva parkove u Velikoj Britaniji kako bi ispunila želju svojoj ćerkici. Devojčica je dugo priželjkivala da ode u akva park koji ima brojne atrakcije, a ova mama je našla malo slobodnih dana koje je iskoristila posetivši Voter vorld - vodeni svet (Waterworld), jedan od poznatijih akva parkova u Velikoj Britaniji.

Karmina je bila prezadovoljna onim što je videla. Prostor je bio ogroman, bilo je dosta sadržaja koje je sve redno njena ćerkica isprobala. Veliki broj otvorenih, zatvorenih, vijugavih tobogana, lažni talasi, kafići i igrališta bili su samo deo atrakcije koje su ova mama i ćerka posetile. One su maksimalno uživale u tom danu, pa su rešile da kupalište posete i sledećih dana.

 

@p.malaysian Another Water Park For The Summer Holidays … #tiktokmum #fypシ #foryou ♬ original sound - Jaythedanca

 

Karminu samo na TikToku prati oko 3.000 ljudi, međutim budući da je ovaj akva park izuzetno popularan, snimak dana provedenog tamo pregledan je milion puta. Ova mama je usnimila gotovo sve čari ovog mesta i pokušala da dočara pratiocima koliko je njena ćerkica tamo uživala.

- Ovo mesto je fantastično! Nisam mogla ni da zamsilim da je ovoliki prostor! Moja ćerka je maskimalno iskoristila vreme spuštajući se bez imalo straha niz tobogane, a bilo ih je toliko da prosto nismo znale koji da izaberemo. Sve u svemu taj dan je bio toliko uspešan i taj vodeni park je zaista divan, da smo se vratile i narednih dana - pohvalila se Karmina, a o tome je pisao i San.

Međutim nisu svi koji su pregledali snimak delili Karminino mišljenje, tako se ova mama suočila sa velikim brojem negativnih komentara.

- Bili smo prošle godine i bilo je jezivo prljavo!

- Zaista vam je bilo lepo? Mora da su malo pročistili vodu kroz koju nije moglo da se gleda od prljavštine.

- Bili smo 2 puta prošle godine i voda je bila bukvalno zelena, bili smo zgroženi.

- Preterana nehigijena i prljavština, a veoma visoke cene, nikakav kvalitet sve u svemu.

- Sve i da je voda prljava, kako ste mogli da vodite dete kada je tamo voda led ledeni?

Karmina je mnogima pojedinačno odgovorila da se očigledno situacija razlikuje ove godine ili da prosto svako ima svoje viđenje nekog mesta.

- Voda nije bila ni prljava ni hladna. Da li stvarno mislite da bih vodila dete negde gde je prljavo ili jezivo hladno? Možda se moj i vaš doživljaj prilično razlikuju, a možda je i ove godine situacija drugačija. Mi smo prvi put sada bili i zaista smo oduševljeni - stala je ova mama u odbranu ovog engleskog akva parka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)