Zanimljivosti

HOROR ISKUSTVO JEDNOG PECAROŠA: Zabacio je udicu u pukotinu stene , ono što je izronilo i krenulo ka njemu zaledilo mu je krv u žilama (VIDEO)

Snimak se pojavio na društvenim mrežama a većina pratilaca pokušava je da odgonetne koja je riba u pitanju.

11.07.2023 14:00

HOROR ISKUSTVO JEDNOG PECAROŠA: Zabacio je udicu u pukotinu stene , ono što je izronilo i krenulo ka njemu zaledilo mu je krv u žilama (VIDEO)
Instagram-funnyanimalsvidz

Pecanje je velika strast, pa pecaroši često ustaju u cik zore i pre svanuća samo da bi zabacili udicu. Upecati kapitalca je san svakog pecaroša, ali ono što je doživeo jedan ribar zaprepastilo je i uplašilo ljude.

Ono što je zagrizlo njegov mamac bilo je ogromno čudovište iz vodenih dubina čija veličina je uplašila i samog pecaroša. 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je vrlo brzo postao viralan i samo na Instagramu prikupio oko 300.000 sviđanja, a u opisu stoji i jedna vrsta upozorenja ovog pecaroša.

- Ovo je pravi razlog zašto ne plivam u morima ili jezerima - napisao je nepoznati ribar uz snimak koji ledi krv u žilama. 

Na snimku se vidi kako pecaroš kako sa manjeg ribarskog brodića zabacuje udicu u pravcu podvodne pećine u steni. Tek što je mamac bačen, štap se zatresao i pecaroš je krenuo da mota najlon povlačeći udiću.

Međutim, prema njemu je plivalo nešto ogromno i velikom brzinom ostavljajući trag u vodi. U jednom trenutku iz vode je iskočila ogromna riba a potom se munjevitom brzinom vraća u vodi ostavljajući za sobom samo veliki, crni rep. 

Pecaroš je vrisnuo od iznenađenja očigledno potpuno nespreman za ogromnu ribu koja je izronila iz dubine. Riba je kao od šale pokidala najlon, udicu i da nije bilo snimka koji je sa broda napravio pecaroš niko mu ne bi verovao sa kakvim vodenim čudovištem je imao posla. 

Usledili su brojni komentari na njegov post, a svi su pokušavali da odgonetnu o kakvog ogromnoj ribi je reč koja se zakačila za njegovu udicu. 

-  Anakonda rekla bih! 

- Da li je možda ovo neka ogromna jegulja?

- Meni više liči na ogromnu rečnu zmiju!

- Vidi se da ovde nema mnogo pecaroša! Ja mislim da je u pitanju veliki som, oni zaista mogu da dostignu fascinantnu dužinu od 2 do 3 metra. A veličina ovoga je svakako bila veća od brodića i teško da bi ga savladao jedan čovek, gotovo nikako.

- Ovaj pecaroš je krenuo da ulovi večeru, ali izgleda da večera lovi njega!

- Ne da više neću ući da se kupam u jezeru, nego ni u moru!

- Posle ovoga neću smeti da spavam, niti da priđem jezeru!

- Ovo je kao scenario za dobar horor film - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)