Zanimljivosti

KAMERA SNIMILA JEZIVU SCENU! Ostavila je na trenutak bebu samu s malenim bratom, nije ni slutila šta će se dogoditi: Ovo tera suze na oči! (VIDEO)

Deca su najpre mirno sedela na kauču, ali onda se dogodilo nešto zbog čega je majka pretrnula kada je pogledala snimak.

28.05.2023 17:05

KAMERA SNIMILA JEZIVU SCENU! Ostavila je na trenutak bebu samu s malenim bratom, nije ni slutila šta će se dogoditi: Ovo tera suze na oči! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/respect.mamaa

Imati punu pažnju nad malim detetom nekada je veoma zahtevno za roditelje, a da ne spominjemo za stariju braću ili sestre mališana. Ipak, mnogi roditelji se upravo na njih oslanjaju u raznorabim situacijama, smatrajući ih dovoljno velikim da paze na brata ili sestru u nekim momentima kada oni nisu prisutni. 

Većini dece to odlično ide od ruke, iako i oni imaju svojih interesovanja i momenata kada im nešto odvuče pažnju. Takođe, nekada se dese nepredviđene situacije, čak i kada su mališani fokusirani, jer je dovoljan trenutak nepažnje kada su mala deca u pitanju da se sve, nažalost, završi kobno. Upravo je snimak jedne takve situacije izazvao ogromnu pažnju na TikToku, budući da je njime zabeleženo kako jedan mališan od jedva četiri godine čuva svoju sestricu bebu u trenucima dok je njihova mama na trenutak napustila prostoriju. Žena je, međutim, ostavila kameru uključenu kako bi kasnije videla na koji način su se njena deca ponašala. 

Nakon što se vratila u sob u i vratila unazad video-zapis, sledila se od šoka. 

Printscreen/TikTok/respect.mamaa

Kamerom je zabeleženo šta su deca radila u trenutku dok je njihova mama bila van prostorije   

Mališani su se, naime, igrali na kauču, a dečak je, uprkos svojim mladim godinama, uspeo da odreaguje herojski i da posluša svoj instikt kada se beba u jednom trenutku prevrnula sa kreveta. Refleks dečaka bio je brži od bilo čega, tako da je on uspeo da se nagne i zgrabi je rukom za odeću kako bi izbegla direktan pad s kauča na pod. Devojčica se, ipak, našla na tepihu, ali nije povredila nijedan deo tela jer je sve izvedeno tako kao da ju je neko samo spustio. Ipak, strah je učino svoje i ona je počela da plače. Brižljivi brat je u istom trenutku seo pored nje pomazio je po glavi kako bi se smirila i pozvao roditelje, objasnivši šta se desilo.

U opisu objave stoji "Poštovanje", a ovaj potez hrabrog starijeg brata izazvao je divljenje među korisnicima popularne društvene mreže.

- Dobar brat -

- Snaga deteta -

- Kakav superheroj -

- Od ovoga su mi krenule suze - 

- Kakva lepota - 

- Zauvek će tako brinuti o njoj - 

- Brza reakcija - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su naveli kako je dečak zaštitnički nastrojen i da će biti izvrstan stariji brat kada poraste. Kako su primetili, on je uspeo da odlično proceni situaciju, pa je tako bebu spasao mogućih povreda. Pojedini Tiktokeri su rekli da od malih nogu deca treba da stvaraju takvu vezu sa braćom i sestrama jer oni su prvi na koje će se u budućnosti osloniti, i da decu ne treba odgajati da misle samo na sebe. 

Empatičnost i instikt brata oduševio je korisnike koji su rekli da roditelji mogu da budu ponosni što odgajaju takvo dete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)