Zanimljivosti

ŽENA GA JE NATERALA NA STAKLENI MOST, a on se sledio! Urnebesan video ovog prestrašenog muškarca nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Komentari ispod snimka koji je obišao svet ne prestaju da se nižu, a mngoo je onih koji su u potpunosti razumeli očajnog čoveka.

04.11.2022 19:01

ŽENA GA JE NATERALA NA STAKLENI MOST, a on se sledio! Urnebesan video ovog prestrašenog muškarca nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Printscreen/TikTok/afri_kazt

Putovanje s dragim osobama i upoznavanje novih regija ume da bude posebno iskustvo. Na tim putovanjima ljudi su najčešće "naoružani" optimizmom i dobrim raspoloženjem, iščekujući da će videti neke nove stvari, upoznati drugačije kulture i sve zabeležiti okom kamere kako bi podeliti s prijateljima. Neretko, za neke ljude ista ta putovanja mogu biti prava noćna mora, naročito ukoliko su tokom njih primorani da se suoče sa nekim svojim strahovima

Iako mnogi od nas imaju neku fobiju, većina se trudi da je na neki način ili prikrije ili prevaziđe. Međutim, čini se da nekima to ne ide od ruke, pa ne samo da je ne mogu sakriti, već im i putovanje presedne. Upravo to se dogodilo jednom čoveku iz Kine koji je obilazeći znamenitosti na dalekom istoku svoje zemlje posetio i jedan od poznatih staklenih mostova gde umalo nije pao u nesvest.

Na viralnom snimku koji kruži internetom, žena pokušava svog muža da natera da lepo pređu stakleni prelaz koji se proteže, kako se čini, hiljadu metara iznad provalije, te predstavlja pravu avanturu i turističku atrakciju. Međutim, to joj nikako nije polazilo za rukom, te je muža vukla ka sebi ne bi li ga naterala da savlada svoj strah. S druge strane, čovek se grčevito hvatao za stene i vrištao kao da ga na sredini mosta čeka sigurni kraj.

Ono što je posebno interesantno jeste da su za to vreme ostali turisti smireno šetali unaokolo, dok je prestravljeni čovek u jednom trenutku bacio i telefon sve vreme gledajući u provaliju kroz staklo.

Mnogi su se smejali celoj toj situaciji, ali bilo je i onih koji su pohvalili hrabrost preplašenog gospodina.

- Šokiran sam koliko je daleko stigao. Ne bih smeo da kročim na to -

- Osećam njegovu bol -

- Isto bih učinio - 

- Nije zabavno, panika je čudo - nizali su se komentari.

Iako je mnogima snimak delovao pomalo zabavno i simpatično, većina se složila da je pravo umeće suočiti se s tolikom visinom. Komentarisali su kako se ne bi usudili da eksperimentišu i tuda prolaze, te da je zastrašujuće kada neko ima fobiju od visine, od koje pomenuti muškarac očigledno pati.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)