Jezivo!

MEMDOVIĆ SPAVAO U VAMPIROVOJ VODENICI: Evo šta je bilo posle dve večeri

Jovan Memedović poznat je po svojim pustolovinama i fantastičnom smislu za humor!

07.02.2022 21:01

MEMDOVIĆ SPAVAO U VAMPIROVOJ VODENICI: Evo šta je bilo posle dve večeri
printscreen/instagram.com

Jedan od najomiljenijih TV voditelja u Srbiji, Jovan Memedović, iz nedelje u nedelju obožava svoje fanove emisijima koje nam pružaju priliku da naučimo nešto novo o srpskoj tradiciji i kulturi, hrani i prelepoj prirodi

Njegovu emisiju "Sasvim prirodno" vole i mladi i oni malo stariji, upravo zbog toga što se uz Memedovića svašta nauči, ali i zbog fantastičnog smisla za humor ovog neverovatnog voditelja. 

 

 

Jovana nije strah da se upusti tamo gde niko nije sme, tako se u jednoj svojoj emisiji odlučio da poseti mesto koje je opsedao prvi srpski vampir, Sava Savanović. Naime, veruje se da je Sava naš prvi vampir i da je svako veče posećivao jednu vodenicu, koja je i danas veoma popularno mesto baš zbog ove legende. 

Memedović je posetio mesto Zarožje, gde se nalazi poznata vodenica Save Savanovića, i odlučio da u njoj prespava dve noći. Kada je odlučio da definitivno napusti vodenicu i nastavi svoju pustolovinu ka Rumuniji, gde bi posetio dvorac Vlada Cepeša, poznatijeg kao Drakula, rekao je samo:

 

 

- Nisam naleteo na Savu za ove dve noći, nije bilo toliko strašno spavati u vodenici. Nakon dva dana izašao sam živ i zdrav i preporučio bih svima da pobaju.

Ova njegova preporuka mnoge je nasmejala jer bi malo ko imao hrabrosti da spava u mestu za koje se veruje da ga posećuje vampir.

Komentari (2)

Gaga

07.02.2022 21:29

Jovan je novinar cije putopise godinama gledam i divim se njegovoj nepresusnoj energiji i radoznalosti. Bilo bi dobro da ima vise ovakvih ljudi, Zemlja bi bila lepo mesto za zivot.

Savo

08.02.2022 08:56

Ne sme vampir na međede. 😄