Srbija

RUSKINJA JE DOŠLA U SRBIJU I ZALJUBILA SE U SRPSKU HRANU: Reakcija dok jede šiš-ćevap i ajvar je totalni hit (VIDEO)

Prvobitno nije imala predstavu šta je pohovani pileći file, ali to je nije sprečilo da uživa u njegovom ukusu.

28.11.2023 19:02

RUSKINJA JE DOŠLA U SRBIJU I ZALJUBILA SE U SRPSKU HRANU: Reakcija dok jede šiš-ćevap i ajvar je totalni hit (VIDEO)
Tiktok-sailornom

Mnogi ne cene prednost srpske domaće kuhinje dok ne odu u inostranstvo. Nisu retki oni koji su kao glavni razlog nostalgije za rodnom grudom naveli upravo sarme, podvarak ili domaći roštilj. S druge strane, tradiocionalna srpska kuhinja mami i mnoge strance, a upravo tako se jedna Ruskinja našla u našoj zemlji i zaljubila u srpsku hranu. 

Ona čak ima Tik-tok nalog koji je naslovljen kao Sailor Nom, a na kojem ova dama isprobava specijalitete do kojih se domogla na svakom kisoku brze hrane. Ona u početku nije znala šta je to šiš-ćevap, leskovačka pljeskavica ili pohovani pileći file, ali to je nije sprečilo da uživa u njihovom isprobavanju.

Primetno je da ova gurmanka uživa u mesu i u začinjenoj hrani. Ona tako jede picu koja je sa ljutim papričicama, ili uživa u svim blagodetima ljutog ajvara koji koristi kao prilog uz pljeskavicu, iako je primetno promenila tri boje u licu dok je pojela tu pljeskavicu sa ajvarom. Vesela Ruskinja se na svakom videu usnimila kako slasno uživa u svakom zalogaju. Brzo je dobila veliki broj pratilaca, a ljudi su primetili da ima odličan apetit i da namiguje od zadovoljstva dok uživa u hrani.

- Pohovani pileći file i nemam blagog pojma šta bi to moglo da bude, ali ispostavilo se da je to pileće belo meso prženo u fritezi - nalazi se u opisu snimka, koji je na Tik-toku.

 

@sailornom Pohovani pileći file and I had NO IDEA wtf is this 😁 turned out it’s deep fried chicken breast #serbianfood#serbia#mukbang#balkanfood#sandwich#mukbangserbia#foodie#foodblogger#girleating#eatwithme#travelserbia ♬ original sound - Sailor Nom

 

Pojedini njeni snimci pregledani su u rekordnom roku i 80.000 puta, a na njenom meniji bio je šiš-ćevap, pljeskavica sa ajvarem, sarajevska pita sa sirom ili meskička hrana usred Srbije.

- Ova žena jede tako da mi svaki put pođe voda na usta.

- Voli da namiguje dok jede.

- Ova ne progovara, je li dobra hrana ili loša?

- Prilično je očigledno da je hrana odlična!

- Tako je to, ko god dođe u Srbiju od turista, ugoji se bar 5 kg za prvih nedelju dana.

- Probaj pečenje - poručili su joj, na šta je Ruskinja odgovorila da je probala i pečenje i da joj se najviše sviđa kada je vruće.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)