Oko sveta

OVA ŽENA 10 GODINA NIJE OČISTILA SVOJ DOM: Zagoreo tiganj sa ostacima hrane ne pere mesec dana, otpaci na sve strane prizor koji je zgrozio ljude! (VIDEO)

Haos i nered je na svakom koraku, ali najgore je bilo u kuhinji.

27.08.2023 17:00

OVA ŽENA 10 GODINA NIJE OČISTILA SVOJ DOM: Zagoreo tiganj sa ostacima hrane ne pere mesec dana, otpaci na sve strane prizor koji je zgrozio ljude! (VIDEO)
Youtube/Obsessive Compulsive Cleaners/Chanal 4

Većina ljudi trudi se da svoj dom održavaju čistim ako ništa drugo ono iz higijenskih razloga. Međutim, postoje i oni koji žive upotpunom hosu i neredu. Kako je otkriveno u jednoj popularnoj emisiji britanske televizije njihova misija je da neuredne domove stranaca dovedu do savršenstva.

Tokom snimanja sretali su se sa raznim situacijama i neurednim kućama, ali jedno od neprijatnijih iznenađenja bio je dom žene koja, prema sopstvenom priznanju, nije detaljno očistila svoj stan 10 godina.

Youtube/Obsessive Compulsive Cleaners/Chanal 4

Naneuredniji deo njenog doma je kuhinja.

Hejli (50) je rekla da je svoju kuću zapustila nakon povrede kičme. Ekipa je bila šokirana onim što je zatekla kad je ušla u njen dom. Dnevna soba koja je bila u potpunom haosu prepuna nabacanih stvari i đubreta, u spavaću soba praktično nije moglo ni da se uđe od prljave garderobe, kupatilo je bilo toliko štrokavo da se čoveku smuči život. 

Međutim, pravi horor su zatekli u njenoj kuhinji gde je svaki centimetar radne površine bio zauzet sa paketima hrane, priborom za jelo, ostacima hrane i prljavim posuđem. Sve je bilo zamazano i štorokavo, a kako je priznala Hejli prljav tigan joj stoji već mesec dana. 

- Sudove perem samo kada je baš neophodno. Ovaj tiganj nisam oprala pa sigurno četiri nedelje - rekla je Hejli pokazujući na posuđe u kome su bili skoreli ostaci hrane. 

Youtube/Obsessive Compulsive Cleaners/Chanal 4

Hejli tiganj nije prala nekoliko nedelja.

Kako je ispričala Hejli nije uvek bilo tako. Nekada je vodila računa o higijeni, a sve se promenilo kad je povredila leđa pre jedne decenije i od tad nije više mogla da sprema i čisti. 

- Imam povredu leđa i svako savijanje, ili podizanje bilo čega je previše za moju kičmu. Ne mogu da čistim  sama i zaista mi je potrebna pomoć, ali ne mogu da platim spremačicu. Stidim se, pogotovo kada mi dolaze roditelji - iskrena je bila ona. 

U pomoć joj je priskočila ekipa emisije koja snima čišćenje i sređivanje neurednih kuća. Nakon teškog i mukotrpnog rada Hajlin dom je ponovo zablistao i postao neprepoznatljiv u odnosu na ranije stanje. hejli je sa suzama u očima i u neverici gledala blistavo čiste sudove, radne površine koje su se caklile i svoj dom koji je konačno očoišćen posle 10 godina.  

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)