Ostali ljubimci

ŽENA JE STIGLA SA PUTA I ZATEKLA ČUDAN POKLONČIĆ NA PROZORU: Kućna kamera otkrila da ga je ostavila ova životinja (VIDEO)

Snimak koji je oduševio gledaoce na društvenim mrežama.

20.08.2024 21:00

ŽENA JE STIGLA SA PUTA I ZATEKLA ČUDAN POKLONČIĆ NA PROZORU: Kućna kamera otkrila da ga je ostavila ova životinja (VIDEO)
instagram-thearchbishopofbanterbury

Životinje su veoma zahvalne za ljubav, negu i hranu koju im pružate. Ma koliko delovale ponekad nezainteresovane, istina je da mnoge pamte pojedinosti. Takođe, stručnjaci tvrde da većina životinja svoje vlasnike ili one koje ih hrane, ne gledaju kao na gospodare ili sluge. Naime, oni za ljude smatraju da su takođe jedna vrsta životinja, koje se neobično ponašaju. Kada niste kod kuće, smatraju da ste otišli u lov. Ako vas pak predugo nema, pomisliće da su vas pojele veće životinje. 

Takođe nije isključeno da ukoliko vas nema životinja pomisli da ste gladni, ili vam u znak zahvalnosti donese svoj plen ili nešto drugo. Upravo iz tog razloga mačke donose vlasnicima miševe i ostalo, želeće da iz ljubavi podele sa njima svoj plen. Ipak jedna veverica otišla je najdalje u tome. 

Žena koja ju je redovno hranila se jednog dana vraćala sa puta i u rukama je nosila veliku i tešku kesu. Neočekivano na prozoru je zatekla kolač i okretala se kako bi videla ko li ga je tu ostavio, sumnjajući na decu. Međutim, kućna kamera je zabeležila neverovatan prizor. Veverica koju je redovno hranila se oprezno penje na prozor ove devojke, ostavlja joj kolačić u znak zahvalnosti i potom beži.

 

 

- Životinje su neverovatne - stoji u opisu ovog snimka.

Objava je samo na Instagramu dobila 380.000 sviđanja, a komentari su se nizali.

- Uvek sam ujutru sedeo na svojoj terasi i pio kapućino i jedan isti kolibri je svakog jutra dolazio do hranilice koju sam imao za njih. Nakon što je završio ispijanje nektara iz hranilice, seo bi na granu u mojoj blizini i zapevao pesmu. Uvek sam osećao da je to njegov način da kaže "hvala". U mojih 68 godina, to je jedini kolibri kog sam čuo da peva.

- Ovo je najslađa stvar koju sam ikada video!

- Naša lokalna veverica nam se zahvaljuje na hrani ostavljajući nam orahe koje je sakupila sa drveća naših komšija, ali da bi nam bilo zanimljivije krije ih po bašti. Ponekad prođu meseci pre nego što ih otkrijemo.

- Ja hranim vevericu na svom balkonu i ona uvek dolazi sa orašastim plodovima spremnim za jelo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)