Ostali ljubimci

PRUŽILA JE SLATKIŠ MAJMUNU: Ono što je životinja uradila iznenadilo je i uplašilo njeno saputnike! (VIDEO)

Mnogi su komentarisali da je na ovaj način dovela u opasnost sebe i druge putnike.

14.02.2024 13:01

PRUŽILA JE SLATKIŠ MAJMUNU: Ono što je životinja uradila iznenadilo je i uplašilo njeno saputnike! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/borak.rasoul

Putovanja kroz egzotične predele i prašume često su posebno iskustvo. Takva jedinstvena prilika ne pruža se svima, pa ne čudi što su snimci sa ovakvih putovanja rado gledani na društvenim mrežama. Posebno su zanimljivi video klipovi kad se turisti sretnu sa egzotičnim životinjama na takvim putovanjima. 

pexels.com

Putnici se najčešće sreću sa orangutanima na egzotičnim putovanjima

 

U nizu takvih snimaka pojavio se još jedan koji je mnoge nasmejao, ali i ostavio bez teksta. Naime, dok su se putnici vozili sa otvorenim prozorima sreli su žensku orangutana sa svojim mladunčetom na bankini.

Budući da su malo želeli da se zabave sa njim, jedna devojka u je ispružila kroz prozor slatkiš želeći da vidi njegovu reakciju. Majmun se isprva malo dvoumio a onda je već u narednom trenu skočio na prozor. I dok su turisti vidno uplašeni gledali šta će uraditi, orangutan je ušao u vozilo i iz pregrade na suvozačevom mestu pokupio slatkiše i vratio se nazad kod svog mladunčeta. Pošto ih je ovo oduševilo, putnici su gromoglasnim smehom pozdravili njegov potez.

 

- Pa to je bilo baš opasno.

- Zabavno jeste ali moglo je da krene po zlu.

- On je u fazonu "šta imate još"

- Neverovatno!

- On izgleda poput mog bivšeg.

- Ovo je moj prijatelj kada je na mene red da platim - bili su neki od komentara.

Nesvakidašnja scena egzotičnih životinja je oduševila mnoge, koji su priznali kako je zaista doživeti tako nešto u prirodi neprocenjivo, međutim bilo je i onih koji su priznali da ne bi smeli da provire kroz prozor a kamoli da ponude majmuna nečim.

Slični snimci su i pre kružili mrežom kada su na putu pred jednom ženom iskočili majmuni ali i u zoo vrtu kada je jedan majmun bukvalno "pregovarao" sa posetiocima oko slatkiša koje je želeo da izvuče od njih.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)