Ostali ljubimci

IZGLEDALA JE KAO SLEPO, ČUPAVO ČUDOVIŠTE: Nesrećnu životinju spasio je mladić, usledile su brojne reakcije na njegov potez!

Vuna joj je prekrila oči, pa je tumarala okolo jedva videvši gde se nalazi.

09.02.2024 13:40

IZGLEDALA JE KAO SLEPO, ČUPAVO ČUDOVIŠTE: Nesrećnu životinju spasio je mladić, usledile su brojne reakcije na njegov potez!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@petlove3006

Uz domaće životinje mnogi su odrastali odlazeći na selo tokom raspusta i boraveći sa njima u svakom slobodnom trenutku. Dečija ljubav je oduvek posebno bila velika prema malim jarićima i konjima, koji su u skladu sa svojom pitomom prirodom mogli da se približe deci i da im tako ulepšaju detinjstvo u zajedničkoj igri. Uzgajati ovakve životinje podrazumevalo je da one budu nahranjene redovno, da ih njihov gazda obilazi i da budu čiste i uredne.

shutterstock.com

Odrastanje sa domaćim životinjama je za decu nezaboravno iskustvo

Na internetu se pojavio snimak zapuštene ovce za koju niko ne zna koliko dugo nije ošišana. Gusto krzno je prekrivalo njeno telo i oči koje se nisu videle ispod vune, a pretpostavlja se da ona nije ošišana godinama. Mladić koji ju je najverovatnije pronašao negde napuštenu ili izgubljenu odlučio je da sredi nesrećnu ovčicu te je istog trenutka prionuo na posao.

Trimerom je pažljivo ali detaljno sklanjao višak vune sa njenog tela, a ispod toga se naziralo telo krhke ovce koja je bukvalno bila zarobljena u svom sopstvenom telu. Ovca je bila troma i usporena zbog viška krzna koje je na sebi imala i koje joj je predstavljalo veliki teret, međutim, nakon što je taj višak uklonjen ona se razigrala i ponovo je bila aktivna.

 

- Kakvo olakšanje..

- Odličan posao...tužno, nije mogla ništa da vidi.

- Čoveče ona je bila u fazonu "koja smo godina?"

- Ja u 70-ima..to je bila dekada duge kose.

- Vidim svetlost.

- Kakva lepota! Odličan posao- bili su neki od komentara.

Mnogi su se pitali da li će ovci sada biti hladno tokom zimskih dana, a neki su odgovorili da je potrebno godinu dana da izraste vuna na njenom telu. Većina tiktokera je bila zahvalna na ovom humanom činu ovog čoveka koji je omogućio životinji nesmetano i normalno da živi nakon teškoće koju joj je očigledno stvaralo višak vune.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)