Prelepo!

MAMA I SIN SU PRAVI SUPERHEROJI: Spašavaju mace širom sveta na fenomenalan način!

Posvećena mama naučila je sina da voli životinje!

29.01.2022 17:21

MAMA I SIN SU PRAVI SUPERHEROJI: Spašavaju mace širom sveta na fenomenalan način!
pexels.com

Jedna majka iz Amerike, Stefani Landkust-Džonson, smatrala je da je veoma bitno da svog sina Filipa nauči da voli životinje. Sa njim je provodila sate u prihavtilištu za mačke, te je u svog dečačića od 6 godina usadila veliku ljubav u ove krznene životinjice. 

Nakon što je proveo duge sate družeći se sa spasiocima i videći bezbrojne probleme sa kojima su se suočavale mnoge mačke na ulici, Stefani i Filip su odlučili da žele konkretno da pomognu životinjama u nevolji. Mama i sin shvatili su da je najveći problem za mace hladnoća koja nas prati sa zimskom sezonom,, te je Stefani udomila nekoliko mačića, ali je, naravno, znala  da ne može da udomi sve mace sa ulice.

- Žao mi je zbog svih tih životinja. Bilo je zaista hladno i osećala sam da moramo učiniti nešto da im pomognemo- rekla je.

Zbog toga je ova mama posvećenog i velikog srca, rešila da napravi posebno sklonište za mace. Ona je našla savršen materijal- polistren, koji mnogi ljudi poseduju u svojim starim frižiderima. Obratila se svojim komšijma putem društvenih mreža i uskoro je uspela da skupi dovoljno veliku količinu materijala da napravi mnogo ovih genijalnih skloništa. Ona je kućice osigurala poklopcem koji je poslužio kao krov, a zatim isekla rupu, kroz koje bi mace mogle da uđu i smeste se u unutrašnjost ispunjenu slamom. 

Stefani i mali Filip, bili su predrećni što su uspeli da obezbede sklonište za desetine mačaka i veliki broj kućica doniralii su ljudima koji su takođe hteli da pomognu ovim krznenim ljubimcima. Njihova plementost spasila je veliki broj mačaka i naučila nas kako uvek može da se nađe način da pomognemo onima kojima je to potrebno, samo ako to zaista to želimo.

 

Komentari (0)