Mace

DOK SE VOZILA TRAJEKTOM PRIMETILA JE NEŠTO ŽIVO U VODI KAKO SE DAVI: Vrisnula je i skočila, a kada je doplivala do njega, nije mogla da veruje šta vidi! (VIDEO)

Devojka koja je bez razmišljanja zaplivala nasred mora da bi spasla ovu nesrećnu životinjicu postala je glavna atrakcija u Grčkoj.

26.10.2024 06:05

DOK SE VOZILA TRAJEKTOM PRIMETILA JE NEŠTO ŽIVO U VODI KAKO SE DAVI: Vrisnula je i skočila, a kada je doplivala do njega, nije mogla da veruje šta vidi! (VIDEO)
Instagram-spetzygirl

Mnogi bi skočili bilo gde ne bi li spasli svog ljubimca. Ipak, jedna devojka je otišla korak dalje. Naime, dok je bila na letovanju u Grčkoj, primetila je da se nasred mora, dok je ona bila na trajektu, davi jedna životinjica. Nije trebalo dvaput da joj se pokaže prizor nedužnog stvorenja koje je na korak do utapanja.

Ova hrabra devojka je najpre vrisnula od šoka, a zatim tako obučena, u ljubičastim helankama, atlet majici i sa čarapama, bez mnogo razmišljanja skočila u more. Kamera je sve zabeležila, a jasno se vidi kako ona pliva, a narednog trena hvata u ruke životinjicu s kojom je potom doplivala nazad do broda. Pošto je uspela da izađe, jedino se brinula da li je stvorenje živo.

U pitanju je bilo sivo mače, koje je nekako upalo u vodu. Devojka ga drži u krilima i suši ga peškirom, dok mačence polako promalja glavu, a upravo njihova priča postala je glavna tema vesti u Grčkoj.

- Ovo je snimak kako je moja hrabra mama Koko primetila da se davim u moru u Grčkoj i bez razmišljanja skočila da me spase. Nisam bio dobro, ali sam bio jak. Životi nas oboje su se od tog trenutka promenili. Mama kaže da sam njeno malo čudo i da će me uvek štititi - stoji u opisu snimka.

Video je samo na Instagramu dobio više od dva miliona sviđanja, a reakcije su se nizale:

- Hrabra dama, spasla si jednog anđela.

- Neka te život nagradi apsolutnom ljubaznošću.

- Ovo je istinita priča. Gledali smo je od prvog dana. Mačka se napila morske vode i morala je da bude kod veterinara neko vreme, ali je uspela. Njena vlasnica ju je spasla. Ovo je bila velika priča na vestima u Grčkoj.

- Nije nimalo lažno, bila sam tamo u luci u tom trenutku, čekajući svoj trajekt za Atinu i ta hrabra devojka je jednostavno skočila u vodu bez razmišljanja! Svi su joj aplaudirali!

- Tako je lepo videti ženu kojoj je više stalo do života bespomoćnog stvorenja nego do njene frizure ili šminke. Tako sam ponosna. Ta mačka je blagoslovena što je ta žena bila tamo.

- Upravo sam gledala originalni video. Pričala je sa obezbeđenjem ili spasiocem, rekli su joj da je previše opasno da ide unutra. Onda se okrenula i pitala "Mogu li da idem?", i tek tada je ušla u vodu. Potpuno opravdano!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)