Mace

DEČAK JE SLUČAJNO STAO MAČKI NA REP: Ono što je usledilo zapanjilo je sve, druga životinja je napala dete, čuo se VRISAK, a onda je poleteo i pas! (VIDEO)

Snimak žestokog okršaja unutar porodičnog doma postao je veoma popularan, a izazvao je i opštu polemiku.

08.10.2024 07:20

DEČAK JE SLUČAJNO STAO MAČKI NA REP: Ono što je usledilo zapanjilo je sve, druga životinja je napala dete, čuo se VRISAK, a onda je poleteo i pas! (VIDEO)
Instagram-todayyearsold

Moglo bi se reći da se ljudi dele na one koji vole pse i one koji vole mačke. Ipak, čini se da je najbitnija pripadnost bilo kojoj od te dve grupe jer to onda znači da je reč o ljubiteljima životinja. Za pse važi pravilo da su najbolji čovekovi prijatelji i sledeći snimak dokazao je upravo to. 

Mačke su, s druge strane, poznate kao samostalne i prilično nezavisne životinje, a kako se ispostavlja, izgleda i da nikad ne zaboravljaju ko im sve stane na rep. Tako je osvanuo snimak koji je izazvao salve smeha, ali i pravu debatu na društvenim mrežama. Naime, na video-zapisu koji je zabeležila jedna kućna kamera vidi se dečak od oko 10 godina koji ide iz kuhinje u dnevnu sobu. On je u jednom trenutku, na samom izlazu iz kuhinje slučajno svom težinom stao na rep svoj mačke krem boje, koja se verovatno neposredno pre incidenta opružila na podu radi popodnevne dremke. 

Mačka je mjauknula, to jest bukvalno vrisnula od bola, na šta se dečak tek nonšalantno okrenuo, verovatno kriveći životinju što je uopšte legla na to mesto. Možda krem mačka nije želela da se "raspravlja", ali je zato imala nekog ko joj je "čuvao leđa".

Instagram-todayyearsold

Dečak stao mački na rep, a druga mačka ga napala u osveti

U trenutku kada je krem mačka mjauknula od bola zbog zgaženog repa, ispred kamere se pojavila druga, veća, šarena mačka. Ona je na kratko proverila da li je krem mačka dobro, a potom je očigledno rešila da se osveti dečaku. Dopratila je dečaka do kraja dnevne sobe, a zatim mu skočila na leđa. U jednom momentu deluje kao da je pokušala i da ga ujede.

Dečak je uspaničeno počeo da vrišti, na šta je njegova majka poskočila sa fotelje, a zlatni retriver, koji se takođe tu zatekao, zalajao i pojurio mačku. 

Snimak ove opšte borbe je samo na Instagramu dobio 1,2 miliona sviđanja za tri dana, a ispod njega je usledila prava debata.

- Iako bi možda trebalo da budem na strani ovog dečaka, ne mogu da ne primetim da je on zgazio prvu mačku i totalno bez ikakve emocije nastavio dalje, zato aplaudiram šarenoj mački što se osvetila - 

- Pravda za krem mačku! - 

- Zbog ovoga ja više volim pse - 

- Pas će po svaku cenu odbraniti vlasnika, bilo da je kriv ili ne, zato ja više volim mačke, pametnije su i pravednije - 

- Dečak je trebalo da se izvini ili bar pomazi mačku koju je zgazio - 

- Ovo je bio scenario: dečko gazi krem mačku, šarena mačka joj prilazi da je pita da li ju je mali opet zgazio, a pošto ona potvrđuje, šarena mačka kreće u osvetu - 

- Dečak prečesto gazi mačke i ne ponaša se s ljubavlju prema njima, samo su čekale trenutak da se osvete za njegovu bahatost - ređale su se reakcije na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)