Mace

OVO JE NAJJEZIVIJA STVAR KOJU JE MAČAK "REKAO", KOMENTARI SE NIŽU: "Ženo zovi popa, ja toj životinji apsolutno verujem!" (VIDEO)

Džastin je veoma inteligentna mačka, a prilikom preseljenja u novu kuću neprestano je osećao još nečije prisustvo.

17.10.2024 23:10

OVO JE NAJJEZIVIJA STVAR KOJU JE MAČAK "REKAO", KOMENTARI SE NIŽU: "Ženo zovi popa, ja toj životinji apsolutno verujem!" (VIDEO)
Instagram-justinbieberthecat

Ukoliko niste znali da i mačke mogu da govore, sada znate. Naime, u pitanju je određena ploča sa tasterima koja je napravljena tako što pritisak na određeni taster odmah ispušta određenu reč. U početku su to jednostavne reči, od kojih početne nikako ne bi trebalo da budu povezane sa hranom, budući da će maca onda i sve ostale tastere povezati sa tim.

Neke od osnovnih tastera su oni koji predstavljaju reči "napolje", "voda", "žedan", "igra", "čovek", "hrana" i drugo. Naravno, neće se svaka mačka aktivno zainteresovati za tzv. govor. Najveći broj njih će pre i dalje stajati kod ulaznih vrata i mjaukati kao znak da žele da izađu, pre nego što će doći do table i šapicom pritisnuti "napolje". Ipak, mačak Džastin je odlučio da "progovori".

Na početku snimka koji je postao pravi hit na društvenim mrežama vidimo veoma složenu mapu sa tasterima, a čini se da je žuti mačak, Džastin, savladao baš sve dugmiće. Međutim, pošto su se preselili u novu kuću, reč koju je ovaj mačak najčešće pritiskao bio je "Stranac".

Kućna kamera je obično oko 1 sat posle ponoći svakodnevno beležila njegovu aktivnost. Naime, šta god radio u tom trenutku, on bi tačno u to doba noći dolazio do mape sa tasterima i pritiskao reč "Stranac". Njegova vlasnica je taj priod nazvala kao "Period Džastinovog jezivog ponašanja", pogotovo kada je mačak otišao toliko daleko da je jednog dana sklopio i svoju prvu rečenicu: "Stranac, napolju, kod prozora", a uz to je jezivo gledao u pravcu prozora.

- Ko se još seća Džastinove "čudne" faze - stoji u opisu snimka.

 

 

Video na kome je i više nego očigledno da je mačak svakodnevno susretao nepoznate pojave, osobe ili životinje, postao je veoma gledan na društvenim mrežama, a na Instagramu je dobio 233.000 sviđanja.

- Sve je dobro dok Džastin ne pritisne "Stranac unutra!"

- Čini mi se da se mnogo stranaca motalo oko vaše kuće tih dana!

- Ne mogu se sve mačke do ove mere komunikacije obučiti, Džastin je veoma poseban.

- Ja bih ipak proverio u to što on priča!

- Ne znam za vas, ali ja Džastinu verujem 100%!

- Ženo zovi popa, ja toj životinji apsolutno verujem!

- "Stranac" + "Napolju" nije bilo toliko jezivo dok nije pritisao "Prozor"!

- Još kako gleda u prozor, tačno on vidi nešto!

- Životinje, pogotovo mačke mogu da osete i spiritualno postojanje, to nije ništa čudno, ali on je tu da vas štiti.

- Halo, policija? Moj mačak je upravo rekao da je na prozoru van kuće stranac, a ja ne bih da proveram sama, ako možete da pošaljete patrolu!?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)