Mace

MLADIĆ I DEVOJKA SU UŽIVALI U LETENJU: Usledio je šok kad su ugledali stvorenje koje je bilo skriveno na letelici! (VIDEO)

Neverovatan snimak mačke je zapanjio ljude na mrežama.

31.03.2024 10:10

MLADIĆ I DEVOJKA SU UŽIVALI U LETENJU: Usledio je šok kad su ugledali stvorenje koje je bilo skriveno na letelici! (VIDEO)
instagram/cats__dogs7, SHutterstock

Letenje motornim zmajem jedan je od najlepših doživljaja, makar tako tvrde oni koji su isprobali ovu vrstu zabave. Za razliku od aviona ili jedrilice koji su zatvoreni, letenje motornim zmajem osim uživanja u sjajnom pogledu koji se pruža sa visine, pruža i jedinstven oseća vetra u kosi kad se vinete među oblake.

Motorni zmaj je prijatno prevozno sredstvo u letnjim mesecima i uglavnom leti nekoliko stotina metara iznad zemlje, bez prevelikih vibracija tokom leta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cats__dog's (@cats__dogs7)

 

Nezvani gost

Na snimku koji se pojavio na Instagramu vide se mladić i devojka koji su odlučili da se provozaju motornim zmajem. Dok su njih dvoje uživali u predivnom pogledu sa visine, odjednom se čulo mjaukanje. Na krilu zmaja se pojavila crno-bela mačka koja dozivala u pomoć, a za koju oni nisu ni znali da se sakrila u letelici.

Kamera na motornom zmaju je zabeležila trenutak kad je šokirani mladić shvatio da on i devojka imaju nezvanog gosta na letu i zapanjeno je gledao u uplašeno stvorenje.

Na sreću, sve se završio bez problema i mačka se kao iskusni letač tokom čitave avanture u vazduhu čvrsto držala za krilo zmaja. Nakon što su sleteli, mladić i devojka su upozorili osoblje na životinju. Oni su joj pomogli da se spusti s krila i konačno dočepa zemlje.

Neverovatan snimak mačke je zapanjio ljude na mrežama i izazvao brojne komentare.

- Da nema ovog snimka, prijatelji mu nikad ne bi verovali daje leteo sa mačkom.

- Ovo je najsrećnija mačka ikad! Provozati se letećim zmajem, a da nije pala je čista sreća.

- Vama je smešno, a nesrećna životinja bi sigurno poginula da je pala sa te visne. Uvek proverite zmaj pre nego što poletite.

- O, moj Bože! Tako mi je drago što je mačka ostala mirna, jer je moglo da se završi katastrofalno po nju.

- Ja mislim da ovo mački nije prvi let, već je ona ovo probala. Neverovatno je kako je ostala mirna sve dok se nisu prizemljili.

- Ne brinite, mačka ima devet života.

- Jadna mačka! Sreća, pa se sve završilo dobro - bili su samo neki od komentara na ovaj neverovatan snimak.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)