Sex

EVO ŠTA SRBI NAJVIŠE KUPUJU U ŠOPOVIMA ZA ODRASLE! Odgovori će vas iznenaditi! (FOTO)

Perverzne igrice ispod pokrivača obožavaju parovi širom sveta, a u Srbiji su izuzetno popularni određeni stimulansi koji im bude maštu.

19.09.2022 22:01

EVO ŠTA SRBI NAJVIŠE KUPUJU U ŠOPOVIMA ZA ODRASLE! Odgovori će vas iznenaditi! (FOTO)
Shutterstock

Svaki stručnjak će se složiti koliko je seksualni život koristan za celokupno zdravlje, kako mentalno, tako i fizičko. Lučenje hormona tokom omiljene fizičke aktivnosti, pozitivno utiče na raspoloženje, podiže energiju i budi maštu. Ipak, seksualni odnosi su jedna neistražena sfera kojom stalno otkrivamo novine, kako o sebi, tako i o drugima.

Postoje razne vrste fetiša, načina vođenja ljubavi, poza koje nam prijaju, kao i uloge koje dobijamo. Neki više vole da budu potčinjeni, neki dominantni. Osim toga, u današnje vreme postoji bezbroj seksi igračaka koje nam pomažu u ispunjavanju želja. Takođe, postoje i ona pomagala za koja nismo ni znali, a veoma utiču na buđenje mašte i one strane ličnosti koju smo, možda, negde duboko u sebi i potisnuli.

unsplash.com

Seksi igračke izuzetno mogu uticati na seksualni život svakog para  

U Srbiji svi vole da pričaju o seksu i to je opšte poznato. Neki se rado hvale veštinama, brojevima partnerki i partnera sa kojima su bili, kao i zadovoljstvima kojima su im pričinili. Mašta je svakako razvijena na našem podneblju, a o tome svedoče i brojni erotski šopovi koji postoje u našoj državi, kao i prodavnice sa erotskim sadržajem.

U samom centru grada postoje čak 3 takva lokala i godinama veoma plodnonosno posluju. Takođe, nemali je broj sajtova koji prodaju takvu vrstu proizvoda. Tim tragom krenuli smo da saznamo koje seksualne igračke najviše zanimaju Srbe.

Pixabay.com

Bujna mašta

Na prvom mestu traženih seksi igračaka defitnitivno su vibratori u svim svojim izdanjima. Sledeće mesto zauzimaju proizvodi koji stimulišu klitoris. Silikonski prstenovi za penis su takođe visoko rangirani na toj lestvici.

Pixabay

Lisice kao pomagala više nisu dovoljni stimulans u odnosima

Potražnja za seksi lisicama za vezivanje je nešto opala u poslednje vreme, ali je zato popularnost provokativnog veša, jestivog veša i vibrirajućih gaćica porasla.

shutterstock.com

Sve popularnije igračke za samostalno postizanje vrhunca

Čini se da se želje menjaju, te da je pandemija uticala na to da su se u Srbiji svi više okrenuli samostalnoj zabavi, ne čekajući da im neko drugi pričini to zadovoljstvo.

Lubrikanti i dalje ne gube na svojoj popularnosti, a širok izbor vrsta omogućava da svako pronađe onaj koji mu odgovara. Uporedo sa njima, proizvodi za potenciju doživljavaju svoj procvat, te je sve više reklama upravo za njih. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)