Sex

Mislile ste da ste suviše UMORNE na kraju dana za letnje avature u postelji? Uz LEŽEĆEG POLICAJCA VIŠE NEMA IZGOVORA!

Ukoliko ste imale naporan dan na poslu to ne znači da sa partnerom ne možete da razmenjujete nežnosti, a ova poza će vam pružiti savršeno opuštanje i užitak!

07.07.2022 20:00

Mislile ste da ste suviše UMORNE na kraju dana za letnje avature u postelji? Uz LEŽEĆEG POLICAJCA VIŠE NEMA IZGOVORA!
Shutterstock

Mnogi od nas se posle napornog dana vraćaju iscrpljeni kući. Posao, deca i svakodnevni stres čine da se na kraju dana osećate iscrpljeno zbog trčanja za svim. Ovo ipak nije razlog da ne razmenjujete nežnosti sa partnerom uz izgovor o umoru. Ukoliko ste oboje željni malo relaksirajućeg seksa koji bi mogao da popravi dosadan poslovni dan, evo kako da do vrhunca dođete na najbolji načon uz minimum truda.

Seks poza  "ležećeg policajca" koja je idealna za sve dame koje su imale naporan dan je upravo ova. "Dogi stajl" je poznata poza, a kako ne biste bile na kolenima povrh svega, istezale kičmu ili vrat, jedostavno lezite na krevet i opustite se. Jastuk pod vašim kukovima je sve što je potrebno.

Žene mogu da leže na krevetu na stomaku i da se potpuno opuste i prepuste partneru. Nikakav napor nije potreban, a jastuk ispod vaših kukova i zadnjice će samo omogućiti da maksimalno zauzmete komforan položaj i prepustite se odmaranju i seksualnom uživanju.

Poza nije striktno samo za umorne pripadnice lepšeg pola, već i za sve one koje žele maksimalno da se opuste i prepuste užitku. Vaš partner može da se osloni i na kolena, a rukama da se pridržava za vaše kukove.

Poza "ležećeg policajca" je posebna jer omogućava da se parovi zbliže mnogo više nego što to je to slučaj kod klasične "dogi poze". Ovde je prisnost mnogo veća. Muškarac se tako može odvojiti torzom od partnerke ili se jednostavno nagnuti iza nje dok im se tela u potpunosti dodiruju. On može da drži svoje noge između ženinih, a može i da bude obrnuto, dozvoljene su razne varijacije.  S druge strane i žena ima mogućnost za bržim dostizanjen vrhunca zbog samog položaja, a o tome piše i the Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)