Sex

Sanjali ste seks sa njegovim najboljim prijateljem: Šta to znači?

Seksi snovi ne moraju da budu odraz stvarnosti i skrivenih želje

08.03.2022 15:00

Sanjali ste seks sa njegovim najboljim prijateljem: Šta to znači?
Pixabay

Snovi nekada znaju biti strašni, nekada uzbudljivi, a neki nas uplaše. U snovima nam se svašta događa, uključujući i one sa seksi pozadinom, zbog čega se budimo zabrinuti jer se veruje da su snovi odraz skrivenih želja i maštarija.

Doktor Dženifer Parker tvrdi da najčešće sanjamo romantične događaje koji uključuju poznatu osobu, ali i neverstvo, ali to ne znači da je to odraz naše podsvesti i onoga što tajno priželjkujemo.

Događa se da devojke sanjaju seks sa dečkom najbolje prijateljice ili najboljim prijateljom svog dečka. Zbog takvih snova imaju osećaj krivice koji ih tera da preispitaju savest i da se zapitaju da li ih ta osoba zaista privlači.

Pixabay

Hormoni dosta utiču na snove i ono šta sanjamo

 

Šansa da ste potajno zaljubljeni u nekoga u koga ne biste smeli je dosta mala, odnosno snovi ne ukazuju na to. Često su snovi sa seksom pokazatelj stanja uzbuđenosti ili nade da ćete i vi imati malo akcije u budućnosti.

Dosta toga zavisi i od hormona. Žene najčešće pre mesečnog ciklusa sanjaju agresivne odnose. Nakon menstruacije, većina žena oseća snažniju potrebu za seksom, pa upravo u tim danima sanja snove ispunjene seksom i orgazmima.

Jedini snovi koji su prema svom značenju bliski realnosti jesu snovi koji uključuju vašeg partnera, bar su to rezultati jedne nedavno sprovedene studije. Takvi snovi, bilo da su dobri ili loši, predstavljaju stvarno stanje veze, piše cosmopolitan.hr.

Osobe koje su zadovoljne vezom, najčešće sanjaju prijatne snove koji uključuju njihove partnere. Oni kojima je veza u krizi, snovi neće biti ni malo romantični.

Komentari (0)