Sex

PROGOVORILA POLICAJKA KOJA JE UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Jednom izjavom svima zapušila usta! (VIDEO)

"Ne znate moju stranu priče!"

13.07.2024 19:00

PROGOVORILA POLICAJKA KOJA JE UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ZATVORENIKOM: Jednom izjavom svima zapušila usta! (VIDEO)
TikTok-lindadesousaabreau

Zatvorska službenica Linda De Sousa Abreu (30) optužena je u Velikoj Britaniji nakon što je, navodno, snimljena kako ima intiman odnos sa zatvorenikom u muškom zatvoru. U pitanju je Linton Veiric (36) iz zapadnog Londona, koji je optužen za provalu i služi kaznu od četiri godine i devet meseci, jer je 2022. godine ukrao robu vrednu 65.000 funti iz sefa u luksuznom stanu u Kensingtonu. Takođe je osuđen za opasnu vožnju, napad na policajca i vožnju bez dozvole i osiguranja. 

Međutim, za razliku od policajke Linde, Lintom nije pod istragom, stavljen je u izolaciju, ali verovatno neće biti dodatno kažnjen. Takođe, ima trudnu devojku koja ga čeka napolju.

Podsećamo, Linda je imala intimni odnos u ćeliji pomenutog zatvorenika dok je njegov cimer iz ćelije sve to snimao. Nakon što je telefon prokrijumčaren dalje, saznalo se šta su sve radili.

- Momci, ispisali smo istoriju, ovo vam govorim - kaže u kameru muškarac koji se nije snimao.

Linda je morala da se pojavi i pred Prekršajnom sudu u Eksbridžu, jer je optužena za nedolično ponašanje. Puštena je uz kauciju i treba da se pojavi na sudu u 29. jula, a sada je prvi put progovorila. Naime, ona je javno kritikovala prevarante koji pokušavaju da zarade na njenoj "novostečenoj slavi". Takođe je izrazila nezadovoljstvo zbog lažnih profila na OnlyFansu.

 

- Mnogo je lažnih profila koji zarađuju na mojoj nesreći, skandalu u koji je ceo svet nekako uključen. Nisam nimalo zaradila na ovome. Ako naiđete na lažne profile, molim vas da ne nasedate na to. Mnogo je GoFundMe stranica i OnlyFans naloga koji nisu moji i izvinjavam se ako ste naseli na njih - istakla je ona u izjavi, a o tome je pisao i The Sun.

Linda je nazvala imitatore "neverovatno neukusnim" i apelovala da prestanu da je pominju u svojim objavama, budući da ne znaju sve.

- Ne znate moju stranu priče. Ne znate ko vam je pravi prijatelj dok ne dođe do problema. Verujte mi, veoma morate da budete pažljivi kome se poveravate od porodice, a pogotovo kako birate prijatelje. Ovo je postalo noćna mora. Mediji me prate na svakom koraku, bukvalno motre na svaki moj pokret, nigde nisam prošla neprimećeno, ali najbitnije je da li znate ko vam ja prava porodica i ko su vam uopšte pravi prijatelji - rekla je ona na TikTok snimku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)