Sex

ROĐENA SAM SA DVA POLNA ORGANA, JEDAN SLUŽI ZA POSAO, DRUGI ZA MUŽA: Sad ima i dvoje dece - i njena priča šokira svet!

Evelin Miler (32) rođena je sa dva opara reproduktivnih organa, i to se dešava ekstremno retko.

09.07.2024 11:15

ROĐENA SAM SA DVA POLNA ORGANA, JEDAN SLUŽI ZA POSAO, DRUGI ZA MUŽA: Sad ima i dvoje dece - i njena priča šokira svet!
Printscreen/Youtube/ Love Don't Judge

Australijanka ima dve vagine, dve materice i dva para jajnika. Zanimljivo je da je ona tek 2011. prilikom pregleda u bolnici saznala da ima "Uterus didelphys", odnosno dve materice. Međutim, to Evelin nije sprečilo da rodi dvoje dece i ima normalne intimne odnose.

Evelin, koja je radila kao prostitutka, kaže da joj je njeno neobično stanje, bilo veoma korisno.

- Ako je jednom organu trebao odmor, koristila sam drugi. Spavala sam sa više od 500 muškaraca i niko od njih nije primetio da se razlikujem od drugih žena. Takođe, činjenica da imam dva organa mi je pomogla da odvojim posao od privatnog života. Frustrirajuća činjenica je da sve moram da radim duplo, kada se testriram na bolesti ili idem kod ginekologa, uvek moram iznova da ih ubeđujem da zaista imam dva polna organa - rekla je Evelin. 

- Pre nego što mi je postavljena prava dijagnoza, izbegavala sam vođenje ljubavi. Nisam znala šta nije u redu sa mnom i intimni odnosi su mi izazivali anksioznost. Živela sam s ocem na udaljenoj farmi, i nisam imala s kim da se posavetujem - objasnila je ona.  

Printscreen/Youtube/ Love Don't Judge

Evelin MIler je spavala sa više od 500 muškaraca

Iako su joj lekari rekli da ima male šanse da rodi dete, njen suprug Tom, za kog se udala 2022. i ona, dobili su dvoje dece, Endrjua i Džordžiju. Evelin kaže da je presrećna zbog toga kao i da je dobila poruke od žena sa sličnim problemima, koje nisu uspele da zatrudne, piše LadBible.com.

Evelin koja ima svoju "OnlyFans" stranicu kaže da je bila pretrpana poslom tokom trudnoće, kao i da nema osećaj da vara muža, jer jedan organ koristi samo za njega, a drugi za posao. 

BONUS VIDEO:  

 

Komentari (1)

Čata

09.07.2024 12:40

Mi smo male bebe za ovaj ludi svet...jena za posao jedna za muza i sve ok...xaxax