Sex

POSLALA JE PORUKU KOMŠIJI KOJI JE IMAO PREGLASAN ODNOS: Zbog njegovog odgovora tek ju je bilo sramota

Ovo je bila kap koja je prelila čašu.

07.07.2024 08:11

POSLALA JE PORUKU KOMŠIJI KOJI JE IMAO PREGLASAN ODNOS: Zbog njegovog odgovora tek ju je bilo sramota
Printscreen/Instagram/rosieturnerdaily

Život u stambenoj zgradi može imati svoje izazove, a suočavanje sa bučnim komšijama definitivno je jedan od njih. Jedna žena je nedavno podelila svoje iskustvo suočavanja sa svojim komšijom iznad zbog glasnih i neprekidnih intimnih zvukova koji su dolazili iz njegovog stana. Prema njenim rečima, situacija je postala nepodnošljiva, i osećala se prisiljenom da preduzme nešto.

Devojka je objasnila da je tokom protekla tri meseca, njen komšija proizvodio izuzetno glasne i energične intimne zvukove, čineći nemogućim za njenu porodicu i nju da ignorišu. Pokušala je na različite načine da reši problem, uključujući blago kucanje na njegova vrata i čak udaranje u plafon metlom, ali svi njeni pokušaji su bili neuspešni.

U videu koji je objavila, ona je opisala poseban incident koji je imala sa porodicom na nedeljnom ručku, a glasna aktivnost komšije poremetila je obrok. Pokušala je da to predstavi kao buku zbog televizora, ali na kraju, njena porodica je otišla zbog uznemiravanja.

Nakon što je podnela buku do kasno uveče, ona je dosegla svoju tačku pucanja i odlučila da pošalje poruku svom komšiji. U svojoj poruci, izrazila je nelagodu koju ona i njena porodica doživljavaju zbog stalnih intimnih zvukova i ljubazno je zatražila da bude više obazriv u budućnosti.

Na njeno iznenađenje, komšija je odgovorio izvinjavajući se, priznajući problem i obećavajući da će ubuduće biti pažljiviji. Takođe je uputio izvinjenje za svaku neugodnost.

Javna reakcija

 

Ona je priznala da se osećala još više poniženo nakon što je dobila odgovor od komšije, ali onlajn zajednica je smatrala situaciju prilično zabavnom. Komentatori su izrazili zahvalnost što se nisu našli u sličnoj situaciji i delili šaljive primedbe o celom iskustvu.

Video je izazvao različite reakcije, sa nekim korisnicima koji su izrazili nevericu zbog hrabrosti komšije, dok su drugi saosećali sa nelagodom. Priča je takođe podstakla ljude da podele svoja iskustva sa bučnim komšijama.

Suočavanje sa bučnim komšijom svakako može biti izazovno i neugodno iskustvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Обуздавање

07.07.2024 08:56

Што јој је непријатно, што се уљудно извинио? Комшија с дечком у акцији, шта ће...