Sex

PROFI LJUBAVNICA OTKRILA KAKO DA ZADRŽITE PARTNERA: Ako ovo uradite nikad vas neće ostaviti!

Sledite ove predloge i zadržaćete svog muškarca.

08.06.2024 22:00

PROFI LJUBAVNICA OTKRILA KAKO DA ZADRŽITE PARTNERA: Ako ovo uradite nikad vas neće ostaviti!
instagram-castingdirectnews

Ejmi Kaps, profesionalna ljubavnica iz Severne Karoline poznata po tome što izlazi samo sa oženjenim muškarcima, otkriva kako sprečiti da vas partner prevari. Nakon što ju je bivši muž prevario, Ejmi je odlučila da postane profiesionalna ljubavnica i ponudi savet drugim ženama da izbegnu sličnu sudbinu. Ona veruje da ključ leži u ispunjavanju se*sualnih fantazija vašeg partnera i deli brojne savete kako da unesete više uzbuđenja u vašu vezu.

Ona svojim savetima želi da pomogne ženama da zadrže partnera i spreče neverstvo. Njeni saveti uključuju dodavanje uzbuđenja u spavaću sobu, održavanje otvorene komunikacije i poverenja i rad na samopouzdanju i izgledu. Prema Ejmi, ispunjavanje se*sualnih fantazija vašeg partnera je ključno za dugoročnu vernost.

 

 

Dodajte uzbuđenje u spavaću sobu

Jedan od Ejminih saveta je da gledate po*nografiju sa svojim partnerom i nosite se*si donji veš koji inače ne nosite. Takođe preporučuje intimne odnose na javnim mestima i igranje uloga, što može uključivati oblačenje u kostime i preuzimanje različitih uloga.

- Vaš partner će ostati sa vama ako ispunite njegove se*sualne fantazije, garantujem vam. Ključ je da često udovoljite svom partneru - navodi ona.

Ejmi takođe savetuje da budete se*si u javnosti, što može uključivati promenu boje kose ili povećanje grudi.

Održavajte komunikaciju i poverenje

Deljenje telefonskih lozinki i otvorena komunikacija o finansijama su takođe važni.

- Muškarci mi se uvek poveravaju i u 100 odsto slučajeva to je jedan od tih razloga. Najgori prestupi u vezi koji teraju partnera na prevaru su nedostatak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi - ističe ona.

 

 

Budite sigurni i otvoreni za promene

Samopouzdanje, mogućnost se*sualnog izlaska iz zone komfora i komunikacija rezultiraće srećnim, zdravim brakom. Ejmi preporučuje redovnu vežbu i ishranu, kao i povremene kozmetičke procedure koje će vam pomoći da se osećate bolje u sopstvenoj koži.

- Da me dečko ili muž ponovo prevari, ne bih marila. Ja sam samouverena, se*si i avanturistička. Naporno radim i održavam dijetu, vežbam i naravno s vremena na vreme idem na estetske operacije, da popravi nedostatke i steknem samopouzdanje - tvrdi Ejmi prema ličnom iskustvu, a o tome je pisao i Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)