Sex

DELIM MUŽA SA 35 ŽENA I MENI JE TO IDEALAN BRAK: Imali su problema, a onda je odlučila da mu dopusti ovo!

Zvezda OlnyFansa ne može drugačije da zamisli bračni život.

15.05.2024 22:21

DELIM MUŽA SA 35 ŽENA I MENI JE TO IDEALAN BRAK: Imali su problema, a onda je odlučila da mu dopusti ovo!
Instagram-printscreen-honeyybrooks

Hani Bruks, Australijanka i OnlyFans zvezda, koja sebe opisuje kao biseksualku, kaže da je njen brak "jači nego ikada" nakon što je delila svog muža sa 35 žena u poslednjih godinu dana. Hani je podelila svoju priču u video snimku na Instagramu ranije ovog meseca, napominjući da je ideja da dovede druge žene u spavaću sobu bila njena.

Hani kaže da je "opsednuta time", nakon što je otkrila da je uvek bila prisutna tokom intimnosti između svog muža i drugih žena. Ona tvrdi da je ovo za nju "najbolji mogući brak", iako mnogi ne dele njeno mišljenje.

- Ovo je najbolji tip braka koji možete poželeti. Ne samo da možemo da uživamo jedno u drugom, već i moj muž može da uživa u tome da bude sa toliko drugih žena, kao i ja - objasnila je ona, a o tome je pisao i NY Post.

 

 

Bruks je već privukla pažnju javnosti početkom godine kada je otkrila da je "slučajno" započela aferu sa mužem svoje najbolje prijateljice. Naime, muž te drugarice se pretvarao da je druga osoba na njenoj OnlyFans stranici i to pod lažnim imenom i dopisivali su se mesecima. Taj događaj dodatno je začinio njenu priču o otvorenom pristupu braku.

Iako bi mnogi mogli biti iznenađeni njenim načinom života i brakom, Bruksova jasno stoji iza svojih izbora. Za nju je deljenje partnera sa drugim ženama, uz aktivno učešće u tome, ključni element snažnog i ispunjenog braka.

 

 

Pojedini su podržali Hani i njenu otvorenost, dok su drugi izrazili otvorenu sumnju u istrajnost takvog braka.

- Ovo je vaša veza, možete izabrati dinamiku koja vam odgovara.

- Takva žena kao ti ne zaslužuje da deli partnera sa 35 žena!

- Skandalozno!

- Vi niste srećni zajedno.

- Nećete izdržati u braku.

- Ovo je smešno.

- Ponašate se kao da niste ni u braku.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)