Strast

SA 25 SAM SHVATILA DA SAM NIMFOMANKA: Bila sam sa muževima svojih drugarica - rođena sestra neće očima da me vidi!

Mlada žena otkrila šokantne detalje o posledicama svog načina života.

10.05.2024 20:02

SA 25 SAM SHVATILA DA SAM NIMFOMANKA: Bila sam sa muževima svojih drugarica - rođena sestra neće očima da me vidi!
Demilo Productions - Album / Album / Profimedia

Najnovija ispovest anonimne nimfomanke (25) na internet forumu privukla je veću pažnju javnosti. Ona je otkrila da je dobila zvaničnu dijagnozu nimfomanke krajem prošle godine i da trenutno traži pomoć i terapiju za svoju se*sualnu zavisnost.

Ova žena je takođe otkrila da nije doživela se*sualno zlostavljanje ili traumu, ali je bila izložena se*su u vrlo mladom uzrastu na veoma “nezdrav način”. Naime, njena majka, koja je bila zavisna od droge, a verovatno i od se*sa, je dovodila brojne muškarce u njihov dom. 

Shutterstock

Devojka priznala da je zvanično nimfomanka

Psiholozi obično poreklo trauma traže u odnosu sa roditeljima, pa iako ova mlada žena ne uviđa povezanost, ponašanje njene majke kome je bila izložena je najverovatnije uzrok svega. Osim toga, ona nema nikakav odnos sa biološkim ocem, koji je ranije bio u zatvoru.

- Nakon smrti majke pre nekoliko godina, moji problemi su se naglo pogoršali. Počela sam da posežem za ekstremnim merama kako bih zadovoljila svoju nezasitnu potrebu za se*som. Tako sam posećivala fetiš klubove, čak sam morala da se samozadovoljavam i dok vozim automobil - istakla je ona, a o tome je pisao i NY post.

Se*sualna zavisnost je dovela do njenog uništenja odnosa sa porodicom i prijateljima, kao i do problema u obrazovanju i karijeri. 

- Priznajem da sam varala partnere u svakoj vezi. Čak i kada sam zaista volela nekog i nisam želela da bude sa drugim muškarcima, imala sam potrebu da varam. Uništila sam sva prijateljstva spavanjem sa partnerima svojih drugarica. Najviše me je pogodilo što me ni rođena sestra ne želi u svom životu, ali ne mogu da je krivim - zaključuje ona.

Shutterstock

Obilazila i fetiš klubove

Nakon šest meseci terapije, ova devojka uči da razlikuje "dobre impulse" od "loših impulsa" i ističe da ne teži potpunoj apstinenciji, već kontroli svojih želja. Pored toga, ističe da njene želje često proizilaze iz drugih problema poput stresa, anksioznosti, depresije i nesigurnosti, te da sada radi na pronalaženju zdravijih načina suočavanja sa tim problemima.

Ova ispovest nudi uvid u složenost i teškoće sa kojima se osobe sa se*sualnim zavisnostima suočavaju i ističe važnost stručne pomoći i podrške u procesu ozdravljenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)