Sex

NIKO JOJ NE VERUJE DA IMA 52 GODINE, ŠETA SAMO MLAĐE MUŠKARCE: Oni su tajna njene večne mladosti - kad je vidite sve će vam biti jasno

Đina Stuajrt je baka koja izgleda kao bomba!

08.05.2024 22:00

NIKO JOJ NE VERUJE DA IMA 52 GODINE, ŠETA SAMO MLAĐE MUŠKARCE: Oni su tajna njene večne mladosti - kad je vidite sve će vam biti jasno
instagram/printscreen/ginastewartofficial

Đina Stuajrt (52), nekadašnji model, sada je poznata kao najse*sepilnija baka na svetu, a ističe da previše žena u srednjim godinama zapostavlja svoj izgled. Ova Australijanka, koja se smatra "čudom" zbog svog mladolikog lica i zgodnog tela, apeluje da žene treba da brinu o svom zdravlju kako bi živele što kvalitetniji život.

Đina je naglasila da je najbolji poklon koji možete dati svom partneru, upravo to što ste najbolja verzija sebe. Ona se redovno to trudi, a postiže uz zdravu ishranu, vežbanje i ljubav prema sebi.

- Verujem da ako se zapustite, to je kao da odustajete od sebe i gubite poštovanje prema sebi. Smatram da ako sam sa partnerom kada izgledam dobro i osećam se dobro u sebi, onda odišem samopouzdanjem, se*spelom i mnogo sam srećnija - izjavila je Đina. 

Stjuartova upoređuje brigu o sebi sa održavanjem lepog automobila.

-  Da li biste dozvolili da vaš lep automobil zarđa? Ili biste se brinuli o njemu s ljubavlju, pružajući mu najbolje ulje, redovne servise i čak ga unapređivali? - upitala je ona svoje pratioce, a o njoj je pisao i The Sun.

Ova afirmacija ličnog razvoja, ima za cilj da privuče pozitivne ishode u životnim situacijama. Đina takođe promoviše ideju da svaka žena treba da iskusi vezu sa mlađim muškarcem, ističući njihovu vitalnost i energiju, ali naglašava da takve veze možda nisu najpogodnije za dugoročne odnose.

- Kako ja to vidim, imamo dve opcije: da budemo najbolja ili najgora verzija sebe. Da li biste dali posao najboljoj verziji sebe u odnosu na najgoru? Najbolja verzija će privući povoljniji ishod u mnogim životnim situacijama. Uvek ciljam na samorast i samopoboljšanje, to je se*si. Takođe mlađi muškarci su tajna večne sreće - zaključuje ona.

Ova dama ističe da je važno težiti ka ličnom rastu i poboljšanju, jer to, kako kaže, “izgleda veoma privlačno”. Takođe, naglašava da je bitno da se žena oseća dobro u svojoj koži, jer to doprinosi samopouzdanju, se*sipilu i opštoj sreći.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)