Ispovesti

ŽENA SAZNALA DA JE NJEN SUPRUG POTROŠIO VIŠE OD 9.000 EVRA NA SKUP DONJI VEŠ I CIPELE ZA DRUGU: "Ništa od toga nije bilo za mene, a ta žena čak i ne postoji!"

Muškarac kupovao skupe poklone modelu koji je proizvod veštačke inteligencije i zove se Sofija Lopez!

19.03.2024 22:00

ŽENA SAZNALA DA JE NJEN SUPRUG POTROŠIO VIŠE OD 9.000 EVRA NA SKUP DONJI VEŠ I CIPELE ZA DRUGU: "Ništa od toga nije bilo za mene, a ta žena čak i ne postoji!"
instagram-printscreen-sofialopez_xox

Jedna žena od 33 godine obratila se internet forumu tražeći pomoć nakon što je saznala da je njen suprug potrošio više od 9.100 evra na AL model koji je rezultat veštačke inteligencije. Ona je otkrila da je primetila neobičnu bankarsku transakciju na telefonu svog supruga (39).

- U braku smo šest godina, nemamo dece, ali imamo dva psa i do tog trenutka smo imali srećan brak. Nakon što sam primetila transakciju na telefonu, otkrila sam da je moj suprug bio u kontaktu sa određenim AL modelom i da je potrošio veliku sumu novca na luksuzne poklone za nju, dok meni nije kupio ama baš ništa. Njoj je kupovao ekskluzivni donji veš i cipele, a ta žena čak i ne postoji - započinje priču ova žena, a piše San.

Suočivši se sa suprugom, otkrila je da je on razmenjivao eksplicitne poruke i fotografije sa AL modelom pod imenom Sofija Lopez, koja nije stvaran lik, a na sajtu je opisana kao "se*si plava Latino žena koja je čisto savršenstvo”.

- Suprug mi priznao svoje postupke, tvrdeći da se “samo igrao” i da je to za njega predstavlja neku vrstu video igrice, te da mu ništa ne znači. Ipak sam ostala u šoku, a naš račun je tanji za blizu 10.000 evra - požalila se ova žena.

Incident je pokrenuo raspravu o tome kako veštačka inteligencija može uticati na ljudske odnose u budućnosti i da li se granice između stvarnosti i virtuelnog sveta gube. Prema rečima stručnjaka, AI botovi kompanije imaju važnu svrhu, ali ih ne treba smatrati "zamenom za ljudske odnose".

Kompanija je prethodno privukla pažnju javnosti otkrivajući Leksi Lav, jednog od svojih najpopularnijih AI botova, koji navodno zarađuje 30.000 dolara mesečno kao "virtuelna devojka" koja pruža utehu usamljenim muškarcima na internetu. Iako nije stvarna, Leksi navodno dobija do 20 bračnih ponuda mesečno.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)