Sex

DEVOJKA ME OSTAVILA JER SAM PREVIŠE OBDAREN: Muškarac na mukama, potražio pomoć stručnjaka

Momak upitao savetnicu za odnose da li je moguće da postoji problem "prevelikog polnog organa".

08.04.2024 22:00

DEVOJKA ME OSTAVILA JER SAM PREVIŠE OBDAREN: Muškarac na mukama, potražio pomoć stručnjaka
Shutterstock

Jedan mladić se obratio savetnici na internet forumu zbog problema koji ga muči podjednako kao i njegovu sada već bivšu devojku. Naime, on tvrdi da je toliko obdaren da je to dovelo do problema u njihovoj vezi.

- Imam 26 godina, a moja bivša devojka 25. Raskinula je sa mnom zbog veličine mog polnog organa. Iako smo imali odličanu vezu koja je potrajala sedam meseci, naš se*sualni život joj je uvek bio problem. Znam da je prosečna veličina muškog polnog organa oko 12-15 cm. Međutim, moj je bar 25 cm. Znam da je znatno veći od prosečne veličine i da je to uvek predstavljalo problem. Svaki put kada bismo imali odnos, to bi joj nanosilo bol, a bol bi trajao satima nakon toga. Tako da to nije pričinjavalo zadovoljstvo više ni meni ni njoj - započeo je on svoju ispovest, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Problemi u vezi zbog obdarenosti ovog muškarca

Iako su pokušavali da pronađu rešenje kroz različite lubrikante i položaje, ništa nije pomagalo. 

- Na kraju, devojka je počela da izbegava se*s. Kad god bismo imali odnos pokušavala bi da se pravi da je sve u redu, ali po njenom izrazu lica bih primetio da ne uživa i da je boli. Naravno, pokušao sam uvek da je zadovoljim na druge načine, ali to nikada nije bilo dovoljno. Konačno, saopštila mi je da više ne može da izdrži i raskinula je sa mnom. Do tada sam mislio da imam sreću što sam prirodno obdaren, dok sada više uopšte ne mislim tako - požalio se on.

shutterstock.com

Devojka ga posle 7 meseci ostavila

Savetnica na internetu je pokušala da odgovori ovom mladiću.

- Ne postoji "prevelik" muški polni organ. Ako je žena pravilno uzbuđena, trebalo bi da može da primi bilo koju veličinu. Možda je teško sada da to shvatite, ali prava devojka neće otići zbog vaše preterane obdarenosti. Samo morate da budete uporni da je pronađete. Uglavnom žene imaju problem suprotan od onog koji je imala vaša bivša devojka. Samo napred!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)