Sex

SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA PA ZAVRŠILA NA TERAPIJI: "Za mene je to bio prioritet" (FOTO)

Šokantna ispovest devojke koja je bila zavisna od intimnih odnosa.

23.02.2024 22:00

SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA PA ZAVRŠILA NA TERAPIJI: "Za mene je to bio prioritet" (FOTO)
shutterstock.com

Frenki Konsidin (28) iz Velike Britanije gotvorila je javno o svojoj zavisnosti o se*su koja je imala ozbiljan uticaj na njen život. Priznala je da je bila toliko opsednuta intimnim odnosima da je spavala sa četiri muškarca dnevno, te da je vođenje ljubavi imalo prednost nad njenim poslom i prijateljima. Ova zavisnost dovela je do njenog fizičkog i psihičkog lošeg zdravstvenog stanja, uz depresiju i polno prenosive bolesti. Ova devojka ostala je trudna, a da nije ni znala ko je otac njenog deteta.

- To bi me malo 'popravilo', ali potpuno sam se navukla na taj osećaj - govori ova devojka, prenosi 24sata.hr.

U svojoj intimnoj ispovesti koja je šokirala javnost otkrila je i to kako je imala intimni odnos za svoj 21. rođendan usred hotela. Sutradan je odvezla kola kod majstora i spavala sa njim i njegovim kolegom da bi iste večeri spavala sa još jednim potpuno nepoznatim muškarcem.

shutterstock.com

Imala je odnose i po četiri puta dnevno

- Mogla bih da funkcionišem i nastavim sa svojim danom samo kada bih znao kada ću dobiti sledeći se*s“, kaže Frenki, koji je spavala sa preko 130 muškaraca.

- Za mene je to bio prioritet, planirala bih to umesto posla, brige o sebi ili izlaska - iskrena je u svojoj ispovesti.

Tokom svih ovih odnosa nikada nije koristila zaštitu, te je dobila nekoliko polnih bolesti. Dvaput se zarazila virusom HPV-a i hlamidijom. Ipak, čak i pored svega toga, muškarci su maltene stajali u redu kako bi proveli vrelu noć sa njom. Frenki je zbog ovakvog života ugrozila svoje i fizičko i mentalno zdravlje. Sa 22 godine ostala je trudna ne znavši ni sa kojim od mnogobrojnih partnera sa kojima je imala intimne odnose. Tada je otišla na abortus jer nije želela da sama odgaja dete.

To je bio prelomni trenutak da počne sa odlaskom kod psihologa na terapije. Međutim, nakon brojnih seansi napravila je još jedan pogrešan izbor. Pre 10 godina uplovila je u vezi sa muškarcem koga je upoznala putem Tindera. Posle četiri godine zatrudnela je i dobila ćerkicu. Tada su krenuli novi problemi i posle samo nekoliko meseci raskinuli su. Frenki se ponono našla u lošem psihičkom stanju i počela na odlazak na terapije i to kod novog terapeuta koji joj je dijagnostikovao zavisnost o se*su. Ona veruje da je njena nezasitna žudnja  proistekla iz traume razvoda njenih roditelja i njenog teškog odnosa prema svom telu. Njeni roditelji su se rastali kada je imala 13 godina, a njena mama se odselila. Otac je radio kao taksista, tako da je često bila sama kod kuće, osećajući se usamljeno i izolovano.

- Išla bih na internet i razgovarala sa ljudima tražeći pažnju-  kaže ona i dodaje: 

- Bilo je 100 odsto o bliskosti sa drugom osobom. Bilo je skoro kao da sam se sprijateljila sa ovim momcima. Uvek sam bila devojka sa oblinama, veća od mojih prijatelja, a odrastanje je bilo teško. Dakle, pretpostavljam da sam se vodila time kada sam dobio tu se*sualnu pažnju - zaključila je Frenki.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)