Sex

OVU FATALNU GREŠKU MUŠKARCI PRAVE U KREVETU: Svi do jednog isto rade, evo u čemu je problem !

Džena Hoking otkriva zašto muškarci ne razumeju dame u spavaćoj sobi.

26.01.2024 22:00

OVU FATALNU GREŠKU MUŠKARCI PRAVE U KREVETU: Svi do jednog isto rade, evo u čemu je problem !
instagram-jana_hocking

Džena Hoking je stručnjak za spajanje parova, a nedavno je otkrila veliku tajnu o muškarcima. Navodno, postoji jedna stvar koju obično pogrešno shvataju u krevetu. Džena smatra da momci imaju određenu teoriju o ženama, koja jednostavno nije tačna. Ona smatra da su dame veoma različite od muškaraca kada je reč o upoznavanju, načinu razmišljanja, flertovanja pa čak i izlascima.

Nedavno je dosta ljudi kontaktiralo ovu damu kako bi razgovarali sa njom o svojim se*sualnim životima, što ju je dovelo do velikog otkrića. Ona priznaje da ju je jedno priznanje ostavilo malo zatečenom. Naime, čak ni ova ekpertkinja po pitanju muško-ženskih odnosa nije razumela na šta taj momak cilja. 

- Evo zašto muškarci stalno pogrešno tumače ponašanje žena u krevetu! On je mislio da ga devojka možda vara, ali  ne shavatam zašto bi uopšte to pomislio? Zašto bi, za ime boga, on odmah pretpostavio da ga žena vara? Zato što muškarci jednostavno ne mogu da “pročitaju” žene. Takođe, imam teoriju da bi taj čovek možda i sam mogao biti prljavi preljubnik, ali o tome ćemo malo kasnije. Nije prvi put da me pitaju da li mislim da nečija žena vara, jer je pokušala da začini stvari u spavaćoj sobi. Dakle momci, dozvolite mi da budem veoma konkretna u svom odgovoru. NE, ona te ne vara - izjavila je ona za Njujork post, a o tome je pisao Dejli star.

Izgleda da je taj muškarac to pretpostavio jer je njegova dama bila sklona ekperimentisanju u spavaćoj sobi. Postoji mnogo razloga zbog kojih bi žena mogla poželeti da bude malo ekscentričnija, a jedan od njih je taj što i žene mogu postati prilično napaljene. 

- Postoji mišljenje da muškarci više vole se*s od žena, ali to zapravo nije tačno. Dok sam razmotrila ovu poruku sa nekim prijateljicama, podsetila sam se da ovo nije prvi put da me pitaju da li mislim da nečija žena vara jer je pokušala da “začini” stvari u spavaćoj sobi. Ženski hormoni mogu malo poludeti i dama jednostavno može poželeti da pobegne iz uobičajene se*sualne rutine - bila je isključiva Hokingova.

Dženis ističe da ukoliko vaša rutina obično uključuje brzi se*s pre spavanja, možda vaša dama želi da proba nešto drugačije i istraži svoje druge fantazije. Još jedan razlog može biti taj što je razgovarala sa prijateljicama o njihovom se*sualnom životu i oseća se inspirisano. Sasvim je normalno poželeti začiniti svoj ljubavni život s vremena na vreme.

- Na početku veze, rano podelite svoje se*sulane sklonosti! Razlog za ovo je jednostavan, to omogućava vašem partneru da odmah zna šta volite i nije toliko neugodno kasnije kada želite da probate nešto novo. Dakle, ako vaša partnerka deluje zainteresovano za isprobavanje novih stvari, to ne znači da vara. Kada je reč o optužbama za prevaru, to je obično zato što i muškarac sam nešto skriva. Paranoja može nastati kada počnu da shvataju koliko je lako biti neveran - zaključuje Hokingova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)