Sex

VALENTINA ZA PRAZNIKE OD MUŠKARACA ZARADI HILJADE EVRA: Ovoj domino dami plaćaju bogatstvo samo da im ovo uradi (FOTO)

Posebno se raduje ovom periodu godine zbog uvećane zarade.

24.12.2023 21:25

VALENTINA ZA PRAZNIKE OD MUŠKARACA ZARADI HILJADE EVRA: Ovoj domino dami plaćaju bogatstvo samo da im ovo uradi (FOTO)
instagram.com/servevalentina

Valentina, poznatija kao Mistres Valentina, otkriva da je najpopularniji fetiš za praznike upravo razaranje veza zarad novca. Ova dama, već dugo u industriji se*sa, otkriva da većinu svojih primanja ostvaruje virtuelnim zavođenjem i zadovoljavanjem muškaraca, često naplaćujući i zaključavanje njihovih polnih organa u kaveze. Tvrdi da mesečno zarađuje oko 8.000 evra, a tokom decembra, kada muškarci postaju posebno uzbuđeni i željni akcije, ova cifra se često udvostručuje.


Valentina priznaje da mnogi muškarci plaćaju da ona igra ulogu razaračice veza, ističući da je ova sklonost najizraženija upravo za vreme praznika. Ona kaže da je motivisana da zgrne što više novca, te će raditi čak i na Božić jer je to "dobra prilika" da "iscedi" muškarce od suvišnog novca kako bi sebi priuštila uživanja.

Valentina tvrdi da je tokom ovog perioda u mogućnosti da zaradi i do 16.000 evra mesečno, što je impresivna suma koju planira da iskoristi za svoje lične potrebe. Ova domino dama je definitivno pronašla način da iskoristi praznično raspoloženje muškaraca kako bi ostvarila značajne prihode.

instagram.com/servevalentina

Mistres Valentina zarađuje na hiljade evra mesečno

 

Kao profesionalna domina, najpopularnija aktivnost koju sam pronašla je božićno rušenje veze i braka- Čini se da ideja da zgodna žena prekine vezu sa momcima usred Božića zaista uzbuđuje ljude! Rušenje veze je kada nekome kažete da želite da raskine sa svojom ženom ili devojkom itd. Snimam video zapise o tome, ali nikada ne bih razgovarala sa klijentom direktno o tome ili sa ženom ili devojkom jer ne želim da mešam nekog ko ne pristaje. Tretiram ovo kao posao i moj klijent bi imao moju najveću diskreciju i tajnost u pogledu toga, a ja bih samo blokirala njih [partnera] jer to nije moja stvar da se uključi u odnose sa drugim ljudima - isprićala je ova lepotica za Dejli Star.


Pored uništavanja veza i pružanja virtuelnog društva na Božić onima koji su usamljeni, Valentina je objasnila da su ove godine popularna 'odbrojavanja na adventu'.  Momci plaćaju za veoma posebnu 'poslasticu'.

- Ove godine došlo je do povećanja broja adventskih odbrojavanja gde momak svaki dan dobija drugačiju 'poslasticu', što je odlična zarada. Oni plaćaju svaki dan da otključaju 'poslasticu' poput slika ili video zapisa. Ali mislim da se bilo koja nesporazuma može dovesti u vezu sa Božićem i mnoge od nas devojaka su dobre u povezivanju bilo čega sa prazničnom sezonom. Definitivno se nosi mnogo nestašnih odela gospođe Mraz...- objasnila je Valentina.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)